V nedeľu večer ma zaockovali prvou dávkou pfizera..unava, návaly tepla, bolesť ruky zmizlo do 48 hodín. Ale stále ma bolia kolená, priehlavku na nohách...môže to byť z očkovania? Ako s kolenami som mala problémy, ale už dlho bol kľud a teraz toto...
Ja som u praktickeho minuly tyzden bola, a jedna babka tam vravela na recepcii, ze uz je aj druhym pfizerom zaockovana, rpvy ako tak dobre, ale po druhom mala bolesti klbov velke. Ale uz bola ok, cize predpokladam, ze to prejde.. no.. mna napr. zacnu klby boliet aj od niektorych ATB, zo dna na den.
@simca06022011 no mne nejde do hlavy že je to až 3 deň od ockovania
Mama má s tým problém po Astre. Má žily, občas mierny opuch kolena a cca 2 mesiace mala v jednej nohe veľmi silné bolesti, oveľa silnejšie ako predtým.
@marsmykkok a rieši to mamina nejak, bola i lekára?
@polariso bola na sone žíl, tam nebola zistená hĺbková zilova trombóza, bola nedávno u obvodného, krv ok, dal len kvapky a tabletky od bolesti, ale neberie ich, lebo momentálne má už bolesti menšie. Čaká ju druhá dávka tak dúfam že sa to nezopakuje.
@marsmykkok joj snáď uz nie...som zvedavá či to aj mne ustupi
@marsmykkok a mala uz aj predtym liecene krcove zily? Ci jej to zrazu po ockovani nabehlo?
@savanna liečené nie, ale mala krčové žily dávno, ale bolesti nôh mala len niekedy menšie, po očkovaní ju tá jedna noha začala bolieť tak že nevedela ani spať kvôli tomu.
@margaretka99 Ahojky. Po druhej dávke ma bolela len ruka ...v mieste vpichu to bolo asi týždeň teplé a tvrdé. Ináč všetko ok...bez ťažkostí..
@polariso mozes to mat z ockovania. Dve zeny v mojom okoli to maju tiez. Nechcem ta strasit ale im to neprestalo zatial. A uz je to pol roka.
@guineverebeck no ja som bola v pohode už po 2 tyzsnoch
@polariso tak asi zalezi od organizmu. A mozno aj od veku. Jedna ma po 50 a druha 35.
@polariso Jednu známu veľmi rozboleli klby, až tak, že chodí na injekcie.