Bolesť nôh po chorobe

15. jan 2024

Ahojte, bola som pred pár dňami chorá, mala som 3 dni horúčku, teraz som už iba zahlienená a kašlem… avšak začali mi strašné bolesti nôh, aj v pokoji keď ležím, niečo ako svalovica ale stále už tri dni. Mali ste niečo podobné po chorobe? Som tehotná, takže si nemôžem ani poriadne niečo dať a skúšať či to prestane. Ďakujem

isis234
15. jan 2024

U obvodnej lekárky pýtaj výmenný lístok na cievne. Vyšetrí ti nohy. Pomôže

kikuska123123
19. feb 2024

Ahoj, ako si dopadla s tou bolesťou ?

autor
19. feb 2024

@kikuska123123 ahoj, prešlo to.. potom sa odomňa nakazil syn, mal tiež horúčku a po horúčke taktiež bolesti nôh, takže to bolo pravdepodobne také vírusové ochorenie 🙂

kikuska123123
19. feb 2024

To som rada ☺️
Ja si asi teraz niečim takým prechádzam
Mala som horúčku a presne ako ty- asi 3 dni ma bolia príšerne nohy

tomtomka
4. máj 2024

@kikuska123123 ahojte ...momentálne som chorá mala som tak ako vy teploty tri dni ...upchatý nos ... momentálne ma strašne bolia nohy ...len chcem vedieť ako presne to u vás vypadalo? Boleli vás lýtka ? Ja mám pocit ako keby som mala strašnú svalovicu v nich ani chodiť nemôžem poriadne . Len som chcela vedieť či to je to isté ako u vás a prejde to samé alebo mám niekde ísť.

autor
4. máj 2024

@tomtomka ahoj, u mňa to tiež bola taká bolesť ako svalovica, ale aj v pokoji…mňa boleli celé nohy

mifka80
22. máj 2024

@tomtomka ja som si tiez presla teplotami a teraz ma priserne bolia nohy uz niekolko dni. Ako keby som presla min. 100 km. U vas to preslo same? Za aku dobu? Neviem, ci to mam riesit s nejakym Dr., ci to prejde.