Bolesť nôh od stehien dole a nič mi nepomáha

lucia851
4. dec 2020

Ahoj hrozne ma bolia nohy od stehien až po prsty na nohách. Aj som si dala niečo od bolesti ale nič nepomáha? Na koho sa mám obrátiť?

anjelicek26
4. dec 2020

@lucia851 a to mas krce, trpnutie, tupu bolest, pretazene, bolia kosti, svaly? Obe nohy, ci len jedna, od pasa dole alebo fakt len ten spodok? Zaseknuty nerv ci svalovica? Co si robila posledne dva dni? Zobudila si sa takto? Ako prve si daj magnezium... kolko beries vitaminu D v poslednej dobe?

vikss1
4. dec 2020

@lucia851 viem, ze ma mozno niektore vysmeju ale nemozes mat koronavirus? mojej svokre sa to tiez odzrkadlilo na to, ze ju priserne nohy boleli a postupne sa jej to na cele telo dostalo a aj jej vyslo, ze je pozitivna.

majamat
4. dec 2020

@vikss1 tiez mi to napadlo. kolegyna mala len pbolesti noh pri covide a unavu.

majamat
4. dec 2020

no ako pise @anjelicek26 je tu toho viac, podla coho by sa dalo na nieco konretnejsie usudit, bolest noh je vlemi vseobecny pojem.

vikss1
4. dec 2020

@majamat da sa povedat, ze je to uz pomaly hlavnym priznakom covidu. treba ist na test a uz potom clovek vie, preco ho tak neskutocne bolia nohy

majamat
4. dec 2020

@vikss1 ja som vyslovene bolest noh nemala, ale 2 den priznakov ma prava noha bolela. no tak miernejsie ma bolieva aj bezne - asi krcove zily, alebo este z detsva mavam take bolesti, zrejme jeden syndrom.
no mna vyrazne bolelop vseobecne telo - najviac krize, bedrove klby, ale teda obcas aj take chvilkove bolesti v ramenacha kde kade. to iste ma aj teraz moj svagor a sestra. tiez je pozitivny

lucia851
autor
4. dec 2020

U mňa je to taka tupá bolesť aj trpnutie a stuhnuté svalov. Ja neviem ci to nemám aj zo psychiky, lebo mam depresie aj úzkosti

alica_matejka
4. dec 2020

@lucia851 mozes to mat kludne aj z toho.