Bolesť nôh až od zadku

13. feb 2023

Ráno som sa zobudila a strašne som sa zľakla mala som boľavé slabe nohy. Bolesť pociťujem od kostrče až po členky. Mala som aj spuchnute začervenané chodila a vnich pocit ako keby pichanie ihličkami. Boli ma to aj keď ležím taká tupá pulzujúca bolesť najviac v oblasti stehien. Neviete čo to môže byť?😔

ariannazara
13. feb 2023

Mna tak bolia uz mesiac

tanyan
13. feb 2023

Chrbtica? Zápal? Žily?
Lekár, ktorý pozná celkový zdravotný stav bude určite najskôr vedieť, ktorými vyšetreniami treba začať...

gabika128
13. feb 2023

Ja som to mala teraz, asi 3 dni v kuse,v noci som ležala iba na chrbte. Bol to nejaký sedací sval alebo nerv tam, niečo také....

vorkola
13. feb 2023

No treba ist k MUdr, na co cakas: ,To moze byt aj z platnicky, sedaci nerv, hoci co,Mna tak bolela noha, ze som chodila stvornozky, az ma brala ryckla a zistolo sa ze mam prasnutu a vytecenu platnicku,Ani necakajj, chod na pohotovost neurologia,, alebo zavolaj sanitku,a hned zacnu liecbu,presne taketo priznaky maju platnickari, pozor ak sa to nelieci ,mozes aj ochtnut,Ja mam doteraz prsty na lavej nohe strnute, ale uz menej,lebo cvicim, a na neurolog,som si odlezala na infuziach 9 dni, liecba je dlhodoba,Doma rehabilitacie ,ale s odbornikmi, sama necvic,aby si si este viacej neposkodila

taktotedanie
13. feb 2023

@vorkola toto nie je na rzp
Zajtra k vseobecnemu

cecilia29
13. feb 2023

V mojom prípade to bola platnička. Ideálne smer dr.

autor
13. feb 2023

@vorkola preboha 😫a nieje to skoro nato že mám 23 rokov?