Bolesť nôh aj 7 mesiacov po sekcii

mamulik10
2. máj 2018

Ahojte mamicky. Chcem sa spytat ci tu niekto netrpi bolestou noh? Zacalo to este v tehotenstve. Mala som velmi silne bolesti noh. Od panvy az dole. Bolesti mavam do dnes a to som uz skoro 7 mesiacov po sekci. Nejde o kazdodennu bolest. Niekedy ma bolia nohy raz za tyzden niekedy castejsie. Bolia ma strasne svaly na stehnach a lytka v oboch nohach. Ne to velmi neprijemna tupa bolest svalov. Ked si vezmem tabletku prejde to. Ale predsa by ma len zaujimalo ci moze ist o nieco vazne? Okrem ineho mavam bokest dost casto krcnej chrbtice. Ine priznaky ze by mi nasvedcovalo ze sa deje nieco zle nemam. Dakujem za rady

katharines
2. máj 2018

@mamulik10 a cvicis nejake cviky na chrbticu? Skus pozriet cviky na chrbticu Trencianske Teplice su to 4 cykly a mas to do 1/2hodiny.

zuzka2025
3. máj 2018

Som v piatom mesiaci. Je to moje tretie tehotenstvo. Tiež mám bolesti dolných končatín. Začala som brať Magnerot a je to lepšie. No určite by som si dala vyšetrit chrbticu a poradila sa s lekárom podľa tvojich ťažkostí. Držím palce.

zuzatka1
3. okt 2019

@mamulik10 ahoj.. este ta tie nohy bolia, respektive co ti pomohlo ? Ja mam to iste a neda sa to uz vydrzat :( som druhy mesiac po sekcii. Bola som na ortopedii, tak vraj to nie je ortopedicky problem, teraz cakam na vysetrenie na cievne a este sa musim objednat na neurologiu. Uz som z toho zufala :( Dakujem za odpoved.