Bolesť nôh

9. aug 2024

Zdravím idem z otázkou mám 23 a dva týždne má už bolievaju nohy keď ich mám v pokoji sedím ležím. Je to ako keby taká slabosť z predu na stehnách na litkach ale najviac boľava časť je medzi chodidlami a píšťalkou ten pohybový aparát chodidla. Viete mi poradiť čo to môže byt a čo na to by pomohlo? Som mladý cievami si nemyslím že to bude

rawmamka
9. aug 2024

Ahoj, choď k obvodnénu lekárovi a nech ti spraví odbery, najmä mikrobiológiu. Môj muž mal minulý mesiac z ničoho nič presne toto isté + únava, išiel k lekárovi, ten netušil čo mu je, preto mu vzal krv na odbery. A všetko bolo v poriadku, až po 5 dňoch volal, že mikrobiológia, ktorá trvala najdlhšie ukázala aktívnu boreliózu a predpísal mu ATB na 3 týždne (Doxyhexal), pred pár dňami ich dobral. Úľava od bolesti prišla už po pár dňoch, úplne v pohode bol do týždňa. Ale ATB treba dobrať poctivo do konca, užívať pár hodín po nich aj kvalitné probiotiká, lebo borélie sú potvory, ktoré keď sa neliečia napadnú kĺby, nervový systém,....Muž si bol istý, že kliešťa tento rok nemal, ale ževraj prenos je možný aj cez infikované komáre, aj keď ojedinele, ale možné to zrejme je. Držím palce 🍀.

autor
9. aug 2024

Nedávno som si robil testy a mal som zvýšené dolné hodnoty tie igG tento mesiac idem ku mojej doktorke na krvy že či to je stále zvýšené ak bude tak krvy ešte o mesiac další zoberie ak stále bude tak bude sa to liečiť. To je to že ja som nikdy v živote nemal kliešťa ale komáre má veľa razy dostipali

luccija
9. aug 2024

Nevhodná obuv, málo magnézia choď na masáž nech ti dobre pomasiruju nohy stiahnuté svaly, slachy

autor
9. aug 2024

@luccija ďakujem za radu