Ahojte chcela by som sa opýtať ohľadom gélových nechtoch aj by som si dala ten gél lak ale ja mam taky problém že keď si niečo dám na tak ma hrozne bolia nechty neviete z čoho to môže byť?
Neviem v tejto suvislosti, mala som pred 10 rokmi jeden raz gelove nechty na svadbe, takze toto neviem. Ale cely zivot ma "bolievaju nechty", ked mam napriklad dlho lak na nechty na nich, priesvitny mi to nerobil, ale farebne vsetky. Trvalo mi to chvilku po odlakovani a musela som dat pauzu a na nechty nic. Mam ich asi tenke, aj sa mi kadejako ohybaju, ked narastu trosku dlhsie.
Asi Ti to vela zbrusila, pockala by som a nechala nechty zregenerovat.
Mám tiež veľmi slabé nechty , práve som si dala pauzu od gélových a kúpila som si lak v ywerocher, regeneračný uvidim 🤷♀️
@macikovaiveta skus 8v1 značka evelin tuším, mávajú ho v 101,je aj sensitive verzia, ten je skvelý na regeneráciu
To je tým ,že ste urobila najväčšie zbojnictvo svojim nechtom , pretože gélové nechty sú riadny masaker. Okrem mykóz , spôsobujú aj makknutie lôžka a poškodzujú necht.,leptaju nechty, darmo vypravaju manikerky ,nikto ma nehodí cez plece neverim. Rozlúčte sa s dobrou kvalitou nechtov. V živote by som si nedala tieto diabolské výdobytky. Iba francúzska manikúra a ešte povedzte ,že si dávate robiť mokrú pedikúra a už je vymaľovane, riadny humus. Alebo si dávate ohlodavat rybyckam nôžky , a dostávali aj krmivo od Vašej susedy, predavačky, kmotry . Necht má dýchať a nie aby sa na neho dávali nejake potery ,decentne snáď lak s nízkym obsahom acetonu
Opýtajte sa koženej lekárky. ,prípadne podologa profi na gélové nechty . Ale nehovorte ,že som Vás nevarovala.
Pokiaľ sa neodborne odstránia gélové nechty alebo gél lak, že sa príliš zbrusi aj z nechtovej platničky, vtedy bolia