Dobrý chcela by som sa opýtať ci niekto nemá skúsenosť mala ma 9 rôčkov ma bolest nad pupkom zvracala celú noc na druhý deň ju už len bolelo bruško nad pupkom situácia sa opakuje cca po mesiaci chodím po dokt nikto nic nerobí akurát obvodná ju poslala na gastro ale bohužiaľ to mame najb v Humennom aj to obj o 2 mesiace v Košiciach by bolo o 3 mes co mam robiť momentálne je na tom tak ze ma to boli a neboli nepapá nechce kus piškót a vodu pije
@alison11 ale ju neboli v boku len nad pupkom môže len tam boliet
Zapal slepeho creva ma aj atypicke priznaky, aj ked 9 z 10 na to nebude sediet, moze ist o to.
A nieco gynekologicke? Aj tam by som zasla nech ju pozru.
@lylyjana tak ako ona ma len 9 neviem z vnútra ju nepozru a aj zvracala a hnackovala neviem chodím po pohotovosti nič len pichnúť injekciu ktorá jej nezaberá momentálne drží dietu trocha lepšie a dávam jej probiotika z infekcie ho vš e to ôk povedali ze to je z horneho tráviaceho traktu
Juj tak skúste vodu z citrónovou šťavou možno má viac kyseliny alebo Gaviscon duo polovičku,sucháre,ľahšie jedlá a najmä čo nespôsobuje kyselinu.Probiotiká.Surovú mrkvu ošúpanú hrýzť.Veľa čistej vody bez bubliniek vynechať sladké,korenisté jedlá.
Nad pupkom moze bokiet deti aj pankreas. A ano, aj deti. Boli nad pupkom a pod hrudnou kostou..ked je rozdrazdeny, moze aj vracat a mat hnacku, taku mastnu stolicu. Ale samozrejme aj rozne intolerancie a pod. Po gastre budete mudrejsi. Inak krv vam brali? Ale nie len zakladnu ale komplet krvny obraz.
To ze ma 9 neznamena, ze nemoze mat zenske problemy, maternicu, vajcovody a vajecniky uz ma. Niektore dievcata uz v 9 maju prvu mensteuaciu. Jedna znama mala 8r dceru s ktorou chodili ponlekaroch a nakoniec sa zistilo, ze ma pokruteny vajcovod. Jasne, moze to byt zaludocne, len vravim, ze gynekologicle netreba vylucovat len kvoli veku.
@mucuinka nie nebrali ako hovorím odbila nás injekciu ktor ani nezabrala a bruško boli dalej
@lylyjana pojd3m po sviatkoch k svojej nech už dačo robí nakoľko to ma často
Na pohotovosť aby pozreli či nemá slepé črevo zapálené.