dobrý večer,pred cca 4dňami som ukončila 2ročny vztah a neviem či tieto sympotmy mam pripisovat k rozchodu...jedna sa totiž oto že,pocitujem na zaludku tak zvlastnu bolest (pocit) pocit by som pripisala k niecomu takemu ako keď sa ma niečo stat (neviem ci ma chapete) no dnes v praci mi bolo aj zle niekedy pocas dna mi zviera hrdlo v takom zmysle ze neviem prehltnut jedlo teda viem ale je to take neprijemne zvykne ma aj napinať na zachod chodim castejsie ako zvycajne no proste hroza,bola som na gastre cca pred mesiacom cakam na vysledky ale neviem k comu to pripisat ci ist na pohotovost alebo pockať.Ďakujem
Na pohotovost sa chodi s akutnymi stavmi alebo akutnym zhorsenim chronickeho ochorenia, nie s trvalym stavom, ktory je dokonca v stadiu diagnostiky, ale akurat dnes v noci mi vadi trochu viac.
Ale vážne, choď k psychológovi/psychiatrovi 🙏
ja som tak bola po rozchode. aj som vracala, zle mi bolo, u dr som bola, na gastre. zlcnik. predtym nikdy, odvtedy parkrat sa ozve, aby som nezabudla ze zlcnik mam....
@patrissaa 4 dni to je veľmi čerstvé ale hovoríš že na gastro si bola dávnejšie. Teda od kedy máš problémy? Ak cítiš zhoršenie po rozchode a ešte aj problémy s prehĺtanim daj si predpísať na obmedzený čas Neurol. Ten ťa ukľudní a uvoľní ale neber ho v práci radšej až doma pred spaním alebo keď ti je veľmi zle. Jeden známy mal silne bolesti žalúdka chodil po lekároch niečo malé mu aj zistili ale on mal doslova záchvaty. Poradil som mu Neurol a ten mu vždy pri záchvate zázračne zabral. Hneď som ho poslal k psychiatrovi a ten mu zistil uzkostnú poruchu. Bol cely šťastný že to nie je žalúdok a dokonca sa mu aj uľavilo. Ak tam je problém aj s prhĺtanim bude to najpravdepodobnejsie psychika.
Nemyslim si ze je to psychika..rozisli sme sa v dobrom aj mi napiše ..takze s tymto problem nebude
Pozri sa na nazov tvojho prispevku (ok, mozno bol zmeneny). Sama si svoj stav spojila s rozchodom, asi to nebolo náhodou. Ja by som teda radsej chodila k psychologovi ako na gastro 🙊
@patrissaa psycho, zažité, pri rozvode, prekonáš.... neboj 👍😚
@patrissaa toto určite nie je na pohotovosť. To bude psychika a kvôlu rozchodu