Bolesť na prsníku

layla83
15. nov 2013

Ahojte neviem ako mam zacat.Mam problem na lavom prsniku som si nahmatala hrcku bola som u doktora ten my povedal,ze to neni nic vazne,ze to mam z hormonov,ale mam ist na sono.Som strasne nervozna,lebo sa bojim a stale si to chytam.Zacalo ma boliet aj nad prsnikom nahmatala som si tam neake hrcky neviem co to moze byt a bolest mi ide do ruky.Som uz s toho zufala co to moze byt ma niekto s tymto neaku skusenost?

sinda2210
15. nov 2013

ahoj, mne sa pred par rokmi stalo to iste. nahmatala som si hrcku, samozrejme hned som bezala k doktorovi. poslal ma sono, bola to tukova gulicka, ktora ako mi povedali sa tvori pred menstruaciou a aj po nej mizne. na sone mi nasli dalsie asi tri nalezy. dalsie kontrolne sono som mala presne po roku a uz som tam nemala nic. vsetko zmizlo, onedlho ma caka dalsie sono, ale verim, ze vsetko je ok. nervy teraz pracuju, ja som bola tiez uplne na nervy. drzim palce, urcite to dobre dopadne, hlavu hore

layla83
autor
15. nov 2013

Dakujem no dufam,ze bude vsetko ok.A kde si si ju nahmatala?

sinda2210
20. nov 2013

ani nie ja, muz mi to nasiel. hned ma studeny pot oblial, na pravom prsnikuasi 2 cm od bradavkyx, neboj, zbytocne stresovat uz vopred. urcite to bude tuk