Bolesť na ľavej strane hrudníka

neson123
11. júl 2021

V poslednom case casto zazivam bolesti na lavej strane hrudnika, z nicoho nic ked lezim tak ma pichne tak silno a krcovito pri srdci ze sa zlaknem, po 2 sekundach to ale prejde ale je ti velmi neprijemne, neviete z coho to moze byt?este dost casto zazivam rychly tep srdca aj v klude.na EKG a Echo som bol pred 2 tyzdnami vsetko vraj ok, pred mesiacom som bol na FRO z chrbticou tiez vsetko vraj ok tak ja uz neviem a bojim sa ci nejde o nejaky problem zo srdcom.Dakujem za kazde rady.

majamat
11. júl 2021

@neson123 na ten rychly tep je vhodnejsi Holter. vo vacsine pripadov sa nejedna o zavaznu poruchu. ja mavam tiez ryhclejsi tep, ktory citim. na Holteri mi nasli extraistoly, dokonca dost vlea,a le nejedna sa o ziadnu zavaznu komplexnu poruchu, udajne by to mohlo suvisiet aj s nadvahou.
co sa tyka pcihnutia, skor to moze byt z chrbtice, pripadne svalstvo moze boliet, pichat. ja som uz ako dieta mavala obcas nejake pichanie na hrudniku. neriesila som preslo viac ako 30r a nic sa nezmenilo.
srdce vacsinou boli za hrudnou kostou, skor v strede, nie nalavo.

majamat
11. júl 2021

a teda asi to bud eskor iny typ bolesti, nei pichnutie.

neson123
autor
11. júl 2021

@majamat je to taky krc zrazu bolestivy a pride z nicoho nic, aj ked som lezal alebo v robote idem po stavbe a zrazu pichnutie som sa zlakol a hned sa chytil za srdce ale potom to preslo.pred 3 rokmi ma seklo na kavej strane pri lopatke vtedy som mal take problemy a teraz zas ale neseklo ma..

jennky13
11. júl 2021

mozes mat problemy s chrbticou

katecameron
11. júl 2021

@neson123 môže byť z chrbtice

majamat
11. júl 2021

@neson123 nemusi ta seknut. ak chrbtica nie je uplne ok, moze to at prejavy.

neson123
autor
11. júl 2021

@majamat dobre dakujem, najblizsie poviem doktorovi nech ma posle na vysetrenie z chrbticou