Bolesť na hrudníku

26. dec 2023

Ahojte, plánujem návštevu lekára ale kým sa k tomu dostanem, chcem počuť váš názor, skúsenosti.
Začalo to celé s bolesťou chrbta, myslela som si, že som len zle spala. Bolesť však ani po týždňoch a ani po masážoch neustupuje. Dokonca by som povedala, že stupňuje a rozširuje. Už ani neviem identifikovať presne kde ma bolí, po lopate povedané, už celý chrbát. Začalo ma pichať aj na hrudníku, hrudník /ľavé rameno. Prvé čo ma napadlo, bol infarkt. Skôr si ale myslím, že za to môže chrbtica. Je to ale reálne možné? Aby ma bolel celý chrbát až tak, že mi to vystreluje do ľavého ramena / hrudníku? Ešte chcem dodať, že pred pár dňami som robila fyzickú robotu a stiahol sa mi celý sval na ľavej ruke. To by však už malo byť okej, už ma to nebolí resp. to už necítim. Len všetko iné..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
26. dec 2023

Dodám, že mám 22. So srdcom som problém nikdy nemala i keď ľúbim kofeín. No mám skoliozu a neraz som chodila na rôzne rehabilitácie a liečenia s chrbtom

lia2022
26. dec 2023

Ja mam to iste .. už dlhodobo. Bolesti začnú v chrbte až ma boli celý hrudník. Bola som na vysetreni aj EKG a taktiež usúdili že to je z chrbtice. Veľmi nepríjemné to je a pomôžu jedine nejaké cviky na ktoré som sa ešte stále nedala 🙄.

lia2022
26. dec 2023

Dokonca niekedy až rebrá..raz na jednej strane , inokedy na druhej.