Dobrý zakopal som si s loptou asi cca 6 7 minút s bratom a začalo ma boliet na hrudi a trosku ľavá ruka a prestalo to do 10 minút neviete co to moze byt?
Pred rokom je uz dlho , zopakovat a doplnit ergometriu
@taktotedanie dobrý chcem spýtať ako by som sa cítil alebo aké by som.mal priznaky pri infarkte?
Infarkt urcite nemate, infarkt do 10 min neprestane, povedzte to rodicom, nevypisujte na modrom
Konikovi a
Chodte k obvodnemu nech vam da vymenny listok znova po roku na vysetrenia
Normalne nechapem preco to tu riesite……🤦🏻♀️
@taktotedanie ja neviem aké vrátila sa zase späť je to taka bolest skokeby ma bolel zaludok
@taktotedanie na lavo kde začínajú rebrá viete mi povedať aspoň z čoho to môže byť?
Nie neviem, cez internet vam nikto nespravi vysetrenie ani ekg! Az tak zle vam byt nemoze ked ste schopny este byt na internete a odpisovat na modrom konikovi
Povedzte to rodicom nech vas vezmu na pohotovost
@taktotedanie som v rakúsku u tety
@taktotedanie ale možno to prejde
trávenie alebo nejaký iný vnútorný orgán, chrbtica, srdce ... môžeš si vybrať
Aj v rakusku su nemocnice a pohotovosti
Tu vsetci mozme hadat co vam je a nikto sa nemusi trafit do diagnozy a vam to tak ci tak nepomoze
@taktotedanie dal som si ibalgin proti bolesti a bolest ustupla
Chrbtica mava bolesti na hrudniku. Mozu byt aj trpnutia koncatin.
@stanulienkat ja mam bolest akokeby kde je trojuholník a vľavo
Vies, na nete ta nikto nezdiagnostikuje, ale najviac pripadov je, ze je to z hrudnej chrbtice. Samozrejme, ze moze byt aj od srdca. Ale ked si uz bol vysetreny a bol si ok... Mozno si pri futbale robil nevhodne rotacne pohyby. Niekedy sa clovek pri zacviknutom nerve nevie ani poriadne nadychnut.
@stanulienkat ale môže to byť taká bolest? Akokeby vás bolel zaludok
To asi nie. Bolest pri IM je prudka, paliva vystrelujuca bolest na hrudniku, moze sa sirit do lavej hornej koncatiny.... dalej vygoogli. Samozrejme ak mas podozrenie ze je to od srdca, bolest neustupuje ani v klude....volaj sanitku. Resp chod v pondelok k obvodnemu, nech ta posle na ekg, objednaj sa na preventivku.... Preco si bol na Echu? Mas nabeh na nejake ochorenie srdca?
@stanulienkat nie iba som bol prvý krát na kardiologii tak asi bežné vysetrenie
@stanulienkat robili mi aj EKG a povedali ze vseto v poriadku mal som aj holter ten bol v poriadku len trosku zvýšený tlak
@stanulienkat môže to byť bolest od brucha akokeby trojuholník trochu vľavo a asi 0.5 cm hore ale je to úplne taka bolest ako keď boli zaludok
Bezne sa na kardiologiu neposiela. Iba ak su tazkosti.
@stanulienkat aha takto ja som mal bolesti a pichanie na hrudi potom.ma poslali na ortopédia povedali ze zapal medzi rebrovych svalov a tak. Ale pokračovalo to ďalej ustupilo ale mal som aj stále pocit na odpadnutie trpnutie okolo pier slabé roky strach cestovať bol som doma stále 1 mesiac lebo som sa bal ze sa mi niečo stane vonku
Tetania? Uzkostna, panicka porucha?? Patraj po tomto potom.
@stanulienkat tetaniu mam diagnostikovanie ale to bolest není ani na hrudi až tak akokeby vľavo nad bruchom
@stanulienkat a ešte otázka ako dlho môže trvať infarkt?
Ta bolest by neprechadzala aj hodiny. Vygoogli si.
@stanulienkat tak mňa prestane bolieť a začne ale nieje to silna bolest taka mierna
Tak chod na pohotovost.
@stanulienkat mama vraví ze nemusím ze iba stresujem a som k tomu v rakúsku a nemám pri sebe ani kartičku poistenca
@stanulienkat a môže ísť ta bolest od žalúdka? Lebo mam pocit akokeby ma bolel aj zaludok
Mam 18 rokov ekg a echo robene pred rokom