Čaute, potrebujem radu lebo ma porazí, mam 23 ronov a od októbra ma začala bolieť hrud a ťažšie dychat. Vraj chrbtica, do toho vyššie pulz. Tie boli zo štítnej žľazy. Bola som aj 2x u ksrdiologa kde nič nenašiel na usg ani holter iba ze sklon k tachykardia počas dňa mam športovať. Ekg ribene asi 6x vraj je ôk. Mňa boli aj ľavá ruka aj lopatka aj hrud vraj som pretazena z mal3ho nosím ho na rukách. Avšak vkuse mi ide do hlavy infarkt že čo ak umriem. Dnes mi je strašne zle ja mam navaky tepla potenie uzkost pocity na odpadnutie a pichanie v hrudi a bolesti žalúdka q tej ľavej ruky. Ja viem ze je všetko ôk ale napadá ma ci to sa nemohlo niečo zmeniť. Nehýbem sa moc a kopec stresu zažívam. Co mam robiť? Zistili mi aj tetaniu
@thereisabear beriem nepomáha velmi
nic sa nezmenilo z pohladu srdca mala si robenych x vysetreni nad ramec potreby
je zjavne ze to mas psychosomaticke tak si ries psychiku 😉
Psychika, nič iné ti nie je. Tetania, panicka porucha a úzkosti idú ruka v ruke. Pomôžeš si iba ty sama s magnezium, vitaminmi a psychologom za zadkom a vlastnou snahou. Ma to strasne veľa ľudí, v poslednom období sa s nimi roztrhlo vrece.
Však odpoved si si napísala -tetania takže magnezium Calcium guajacuran ja používam rybi olej kvalitný a kombináciu magnezia kalcia a zinku v jednej tabletke a tiež môžeš kúpiť neuromultivit
@barbora854 a odkiaľ mam vedieť že to ozaj není infarkt a nič sa nezmenilo? Sak ma dosť stresujúce život nezdravý štýl a malo pohybu
infarkt by si sama nerozchodila, už by si ležala v nemocnici
skús ešte endokrinológiu, či máš v poriadku hormóny, štítna žľaza môže tiež vplývať na srdcovú činnosť
@patulka42 sama si si odpovedala. Stres, nezdravý štýl a žiadny šport. Si mladá. Co ti bráni zmeniť to ?
Bola si vyšetrena viac krát. Všetko bolo ok. Máš typické príznaky tetanie, úzkosti a panickej poruchy.
Vôbec nie je hanba požiadať o pomoc psychologa, aby ti dal zopár tipov ako to zvládnuť. Psychiater by na začiatok tiež nemusel byť od veci s AD, keď máš tak prehnaný strach. Ideálne by bolo keby si sa dala do poriadnu bez AD. Na tvoje diagnózy nie sú potrebné avšak sama musíš veľmi chcieť a snažiť sa, aby si sa z toho dostala. Ma to veľa ľudí a stav je ľahko liecitelny.
@patulka42 nič ti nie je chapes?cim skôr to pochopíš tým skôr ti bude lepšie
Berieš magnézium?