Ahojte od soboty mam bolesti na hrudi akoby ťažobu a pálenie aj pichanie pri srdci pocit akoby by mi malo prasknúť srdce....bola som u lekárky zmerala mi len tlak mala som 88/65 väčšinou mávam nižší tlak ale nejako to nepociťujem .,.dala mi diklobene 50mg 2x denne a pichla mi novalgin ale necítim žiadnu úľavu stále bolesť na hrudi srdce a boli ma aj chrbtica medzi lopatkami dosť namáhať chrbticu aj v práci aj doma ma niekto s týmto skúsenosti prosím.
@dubek stres, zlé držanie tela. Skúsila by som fyzio
Cvicit cviky zameranu na krcnu chrbticu, palenie zahy nemas?
Nech ti zoberie krv na draslík
To mas od chrbtice
Ja som mala toto,ale aj viac iných príznakov pri Panickej poruche.
@dubek veľa kávy môže byť a kofeinovych napojov
@lilly2303 vsetky tie priznaky, co popisujes, sposobuje aj chrbtica.
Ja mam to iste...minule som utekala na urgent,ze mam infarkt 🤷♀️ samozrejme spravili ekg, v poriadku, poslali ma na plucne v poriadku, krv v poriadku...a pred tyzdnom neurologia, magneticka, ct...krcna lordoza, hudna kyfoza a tietzov syndrom a spodna vysunute 2 platnicky 🙈 ...ale jak to zacne tlacit,palit,nemozem sa poriadne nadychnut,tocaky,bolesti...uz ma napada vselico...ale je to chrbtica, dobry fyzio, cviky, masaze a aj oddych vyskusajte...nech vam je cim skor lepsie ❤️
@dubek no moze to byt aj panicka porucha. A aj tak dlho. Treba to podchytit.
@stanulienkat áno ja som to mala z krčnej chrbtice a do toho som ešte mala stres.
@dubek nemusí to byť problém v srdci ale v chrbtici že tam máte niečo zablokované a preto vám to takto vystreluje na hrudi
Podľa mna určite chrbtica veď aj keď robíš tie nechty si stále zhrbena skoč na masaz a za nejakým fyzioterapeutom možno nejaká joga by bola fajn na posilnenie svalstva
@dubek a vzhľadom k tomu, že to trvá 4.deň, tak už vôbec nie srdce. chrbtica. stres samozrejme podporuje blokáciu. čiže fyzio... cvičiť, relaxovať (ak sa dá)... prípadne plávať
@dubek dobrý deň viem že je to starý príspevok ale ako ste zvládli váš problém
@maggie1192019 no nijako stále raz je lepšie raz horšie rok takto trpím touto bolesťou už som vymenila aj obvodného lekára urobil mi nejaké odbery a ekg vraj zo srdcom to nemá nič spoločné chodím aj tretí mesiac na rehabilitácie ale necítim žiadnu zmenu stále pociťujem tu istú bolesť
@dubek jak si natom?
@kat15 aké prosím vás ?
@dubek dobrý chcem sa spýtať stále ste natom rovnako či vám niečo aj pomohlo ?
@dubek nemate moc stresu v poslednej dobe