Zdravím idem sem z prosbou stym že už dlhšiu dobu ma boli na hrudi pichá ma neviem čo to môže byť z chrbtice alebo nebodaj infarkt už sa pomaly zbláznit idem neviem čo mám robiť boli ma aj v kryžoch krk ťažko sa mi dýcha vraveli že 22 ročná a infarkt no ja už pomaly neviem čo mám robiť brali mi krv všetko je v norme bola som na röntgen chrbtice hrudná krčna že vraj všetko v poriadku tak netuším čo to môže byť chrbtica ma boli v oblasti lopatky aj zaha ma niekedy Pali prosím poraďte mi čo nato ďakujem
@vaneskajarko podľa mňa to môže byť aj zlá životospráva držanie tela a sedacie svaly oslabené možno malo pohybu alebo naopak zlý pohyb ale predovšetkým objednať sa na magneticke vyšetrenie a tam vám zistia všetko na 99,9%
Ta bolest je presne zo zahy.
@vaneskajarko rtg ti neukaze ci mam chrbticu v poriadku nemas infarkt ukludni sa pytaj si minimalne ct nech vedia co v tej chrbtici mas
@maxx789 keď som chcela aby ma objednali na magnetické odbila ma že to nieje potrebné alebo skôr nechcela neviem či sa tam môžem objednať aj sama ešte som tam nebola tak že neviem ako to funguje 😏
@taktotedanie nechcú ma tam vypísať hneď ma odbiju a povedia že si mám dať niečo proti bolesti 😔doktori sú fakt niekedy Ach aj škoda vysloviť
@vaneskajarko ja som doktorka
A neverim, ze ta takto odbiju
@vaneskajarko žlčník, žalúdok, pankreas...
@vaneskajarko napadol má žlčník.
@taktotedanie dnes som tam bola dokonca ani výmenný lístok mi nedali neviem či zájsť na pohotovosť alebo neviem už čo mám robiť
@taktotedanie verte, že vedia niektorí doktori dobre odbiť...
@vaneskajarko pohotovost nic nevyriesi naozaj, riesia akutne veci max ti pichnu novalgin a magnezium
Musis najst ineho lekara
@majka879742 kazdy je nejaky aj lekar je len clovek ale vela pacientov sa da odbit ticho sedia nic nepovedia
@taktotedanie to máte pravdu. Avšak ešte ako mladá son sa stretla s tym, keď mi lekár doslova povedal, se si bolesť vymýšľam a ak ma teda niečo boli mam si dať ibalgin... 🤷
@taktotedanie to máte pravdu a ešte keď sa môžem opýtať či sa môžem zadusiť zo zápalu prínosových dutín a zlým prehltanim stále mám ako by hlavu napnutú neviem poriadne ani jesť viem že to je blbá otázka ale ja už neviem ako sa ukľudniť 😔
@vaneskajarko tkks toto je typické slovensko kym človek nezdochyna tak len vtedy ho začnu riešiť.. mal som tiež niečo podobne ale treba sa hlavné sťažovať! Povedad to na plnú hubu magnetické vyšetrenie ukáže hneď v čom je chýba ... Ale väčšinou dochotorov to nechajú rok aj 5 rokov tak a pchaju nas liekmi až kým to není už fakt hrozné..
@maxx789 presne tak vyskúšala som všetko možné lieky úplne všetko a nepomáha keď som šla tak povedali ze som v poriadku 😔keď sa môžem opýtať ako si to vyriešil ja už neviem čo mám skúsiť
@vaneskajarko nie
@vaneskajarko no mne trvalo pol rok kým ma zobrali na operáciu a 3 mesiace som cakal na magnetické.. treba sa sťažovať stále a hľadať iného ortopéda
Kľudne to môže byť aj z chrbtice. Hlavne ak ti vylúčili iné možnosti.. Mne vždy pomôže moja masérka. Rozmasíruje mi spazmy, ktoré sa mi robia. Veľmi pomôže aj fyzioterapeut.