Ahojte mňa už 4.den bolí na hrudi neviete čo to môže byt ? Nedá sa mi kvôli práci behnut k lekárovi . Najhoršie je že ta bolesť je skôr v noci keď ležím tak ma boli hrudník skôr solar a ide to do láva . Počas dňa keď sa hýbem a tak to práveže moc necítim ale v noci dosť .
@vannyvanny no môže to robiť chrbtica,ale aj príznak infarktu.V každom prípade lekár .Ak sa nedá doobeda,tak večer pohotovosť alebo urgent
skor to bude hrudna chrbtica
zrejme chrbtica.
pripadne problem s travenim nemas? napr aj pazerak moze boliet, aj ked tam byva skor palenie. no to zvycajne nevystreluje do stran.
Asi chrbtica tiež si myslím lebo je zvláštne že to cítim len pri určitej polohe a keď sa pohybujem je to v pôjde viac menej . No cez deň je to fajn v noci je to bolesť ale nič čo by sa vydržať nedalo lenže zostanem strašne v strese z toho a nedá sa mi zaspať .
Rozmýšľam či to nemôže aj od zaludka lebo kedysi sim mala zápal žalúdka a tuším som mala aj takéto ťažkosti no moc si to nepamätám
@vannyvanny a silná je to bolesť? Ako neviem poradiť ale tiež toto mám posledných pár dní...a tiež len keď v noci ľahnem do postele tak vtedy to začne....