Chcem sa spytať,či je tu niekto ,kto mal podobny problem ako ja .Vdecembri som mala nahlu bolest po fyzickej zatazi, pod hrudnou kostou skor trochu k pravej strane....bolest trochu ustupila vtedy po navsteve neurologa ale zasa ju mam dost casto-kazdy den ,ako keby sa mi tazsie dychalo a som unavena,v praci mam trochu fyzicku zataz....mam urobene vysetr.gastro,röntgen pluc a neur.röntgen chrbtice tam mam nalez podla neur. nic vazne.Neviem vchrbte mam niekedy bolestivo palivu bolest..Ale na tej hrudi je to stale,kazdy den .Bolest citim stale jemnu niekedy silnejsiu.V noci sa nejako nebudim na bolest.Od bolesti si viem dat dorsiflex a ibalgin no po nom akokeby ziadna ulava...Neur.ma este vo febr.odporucila na intern.vys.zatial som sa mu vyhybala nakolko som si myslela, ze to stym asi nesuvisi.No teraz som v otazke Co robit?Ist najskor na inter.ci neur. ,ci kde?Stale cakam ze to prejde....
Ja by som už sedela u lekára. takéto príznaky sú aj pri angíne pektoris. Môže to byť aj zaseknutý nerv....to chce len vyšetrenie u lekára, ťažko nám stanoviť diagn. od počítača. možno že mal niekto niečo podobné - ale diagn. môže byť úplne iná.
Treba co najrychlejsie nastivit lekara a neodkladat to. Doma nic nevyriesis smer neurolog tu ti aj tak diagnozu nepovie nikto😀
odporucila by som ti jednoznacne aj, aj.. a cim skor. ide predsa o teba 😖 ja ked som mala v minulosti problem s nohou (natiahnuty sval) tak som si myslela ze je to nieco vaznejsie a bola som pre istotu aj na rontgene 🙂 🙂
@timejicka zrejme to bude svalova spazma. pokial je v oblasti chrbta, resp hrudnika, moze sposobovat bolest, aj problemy s dychanim. viem preto, lebo sama som si pred 2 rokmi natiahla chrbat v mieste medzi chrbticou a lopatkou a odvtedy sa toho neviem zbavit. mala som problem sa vobec nadychnut. fyzioterapeut by ti vedel poradit, event. pomoct.
ja sama som nebola, nakolko som si miesto nahrievala biolampou a to mi spazmu postupne uvolnilo. aj ked este obcas citi bolest, ale ja nie som na liekoch.
dopovat sa liekmy proti bolesti nie je riesenie.
nedaj sa odbyt. ries to. drzim palce.
Ja mam podobne, bolieva ma na hrudi, niekedy sa bojim zaspat ako vcera... bola som na neurologii, ortopedii, internom, rontgene pluc, nic nik nenasiel, no mna stale boli... tiez zvazujem ci to nie je od chrbtice, mam sedaju pracu, v ktorej som neustale ohnuta...
@aknelusenka ja mam pracu niekedy ,trošku na fyzicku záťaž.... tak niekedy sa to vystupni do stavu ,ked mam palivu bolesť na chrbte a hrudi....napr.dnres mam bolesť v chrbte a na hrudi to až tak necítim ...
@aknelusenka ake lieky ste užívali?
@timejicka ja dnes v pohode, doobeda mierne... mala som nieco ako antidepresiva, obvodny zvazoval aj psychiatra, ci to nie je zo stresu, a na internom mi dala na arytmiu, neviem ako sa volaju...
@timejicka odporúčam ti ísť na interné a zároveň aj na neurologické vyšetrenie. Jedno nevylučuje druhé. Treba zistiť príčinu.