Bolesť mliečnej žľazy - nekojím

luciaxy
6. jún 2014

Ahoj baby, v pravom prsniku mam zhluknutu mliecnu zlazu, Dr. povedala, ze to je normalne. Usg som mala vzdy dobre. V januari ma ta zlaza zacala boliet, po par dnoch bolest prestala, usg v norme. Obcas, ked som sa do toho miesta buchla alebo si tam pritlacila, tak ma to trosku zabolelo. Teraz ma to zase zacalo boliet, ked si to chytim tak citim, ze ta zlaza ke na dotyk bolestiva, inak ma prsnik neboli. Dr. mi zase dala papier na usg a povedala, ze sa nemam znepokojovat, ked som mala v januari usg dobre. Ale aj tak na to stale myslim. V pondelok idem na to usg. Myslite, ze to moze byt vazne? Ukazal by usg, ze je ta zlaza nejako zla? Vsade citam, ze 90% bolesti prsnikov je hormonalneho povodu a ze pri rakovine boli prsnik, ked je tam uz velky nalez. Dakujem za kazdu reakciu.

luciaxy
autor
6. jún 2014

Este som zabudla napisat, ze bolest sa objavila nezavisle od menstruacie a ked som si vcera stlacila tu bradavku, tak mi odtial vysla kvapka mlieka. Nekojim uz dva roky.

meusicka
6. jún 2014

ahoj ja som tiez bola na vysetreni prsnikov, tiez nekojim ale mne nasiel cystu a vysadila som HAK. urobili mi odbery a aj usg, vsetko mam v norme. tebe by som radila skusit si prsnik nahriat v mieste kde tu zlazu maz zdurenu. bud teple obklady alebo skusit nahriat biolampuo. pokial mas vysledky ok, tak ti lekar aj tak nic neporadi a neda. ja mam zelenkyvy vytok z bradaviek, pravdepodbobne je to neziaduci vedlajsi ucinok HAK. odkedy som vysadila HAK citim celkovo lepsie.