Bolesť medzi lopatkami až k ľavej lopatke a ramenu

lucyhatala
27. dec 2023

Ahojte, minulý mesiac ma trápilo búšenie srdca a preskakovanie srdca.vila som na EKG,echo a hokter a ešte v rehab ceste kde mi nápravami krčnú chrbticu lebo som mala na na nej bloky. Všetko bolo v norme a internistka mi kázala užívať len Magnerot keď sa budem cítiť zle Bolo mi fajn a včera poobede mi asi 3x bodlo do stredu hrude a dovtedy ma bolí v strede chrbta,lave rameno a lopatka. Niekedy mi to prejde aj na pravú stranu ale najviac je to na ľavej...veľmi sa bojím infarktu.Mate s tým skúsenosti? Nechcem už ísť k doktorke lebo všade kde som bola sa mi kázali len ukľudniť 😀

marca12
27. dec 2023

@lucyhatala ja mam taketo stavy z krcnej chrbtice. Tiez som si najskor muslela,ze infarkt. Musis cvicit a rozhybat sa.

veselo_neveselo
27. dec 2023

Cvicit! Popretahovat ramena, lopatky, ruky, chrbat - malo by sa ti ulavit. Po napravovani minule nejak cvicis? Ak nie, tak spat.k fyzio, naucit sa cviky a cvicit.

Pri infarkte ti bude (vacsinou) aj zle, nie len ze ta tu-tam pichne.

lucyhatala
autor
30. dec 2023

@marca12 ale ja to mám už dva dni nonstop...v noci spím dobre a dnes mi na pohotovosti robili EKG-bolo v poriadku...ešte mi je aj na odpadnutie také zavrate...chcem len ležať nemám ani chuť na nič

tinus139
30. dec 2023

@lucyhatala nemáte stresové obdobie? 🙂

lucyhatala
autor
30. dec 2023

@tinus139 sťahovali sme sa do domu pred 2 týždňami tak práveže sa cítim byť v kľude len tie bolesti ale dala som si neurol tak o 70 % bolesti zmyzli ale točenie hlavy a závraty mám stále....tlak mám teraz 115/76 a pulz 72

tinus139
30. dec 2023

@lucyhatala napíšem Vám súkromnú správu večer