Bolesť medzi lopatkami

magarac
4. jan 2024

Asi cca rok ma trápi bolesť medzi lopatkami na ľavej strane. Posledné tri mesiace je to intenzívne. Robia sa mi na tom mieste spazmy a vystreľuje mi ta bolesť do hlavy, tiež na ľavej strane a do rebier na hrudnej kosti. . Skúšal som už naozaj všetko, od vyšetrení cez fyzioterapiu, ortopédiu, osteopatiu, masáže (po tých sa cítim ešte horšie) a samozrejme lekárske vyšetrenia. Boli mi robené tieto vyšetrenia (MRT hlava, MRT hrudnej chrbtice, Röntgen chrbtice, vyšetrenie srdca (EKG), röntgen srdca a pľúc, niekoľko krat vyšetrenie krvi. Samozrejme, že všetky výsledky v poriadku. Ale bolesti mám neskutocne. Ak mi tie spazmy zosponuju, tlači ma to zozadu na srdce. Hocikedy ma to zobudí. Objavili sa mi z toho už aj úzkosti. Stretol sa niekto s niečím takým a podelí sa o svoje skúsenosti ako to vyriešil? Ďakujem

ariannazara
4. jan 2024

Áno ja, mala som to na pravej strane celkovo mam pravu časť položenú nižšie a lopatku vybocenu dopredum. Chodím na fyzio a cvičím niečo také ako joga a je to top!!! Odkedy som to začala cvičiť konečne žijem, neboli ma chrbát. Minule som vynechala 5 dní cvicenie a zase som to cítila. Pravidelne cvicenie pomôže.

magarac
autor
4. jan 2024

@ariannazara Zdravim Vás. Vedeli by Ste mi poslať o aké cviky sa jednalo?