Asi cca rok ma trápi bolesť medzi lopatkami na ľavej strane. Posledné tri mesiace je to intenzívne. Robia sa mi na tom mieste spazmy a vystreľuje mi ta bolesť do hlavy, tiež na ľavej strane a do rebier na hrudnej kosti. . Skúšal som už naozaj všetko, od vyšetrení cez fyzioterapiu, ortopédiu, osteopatiu, masáže (po tých sa cítim ešte horšie) a samozrejme lekárske vyšetrenia. Boli mi robené tieto vyšetrenia (MRT hlava, MRT hrudnej chrbtice, Röntgen chrbtice, vyšetrenie srdca (EKG), röntgen srdca a pľúc, niekoľko krat vyšetrenie krvi. Samozrejme, že všetky výsledky v poriadku. Ale bolesti mám neskutocne. Ak mi tie spazmy zosponuju, tlači ma to zozadu na srdce. Hocikedy ma to zobudí. Objavili sa mi z toho už aj úzkosti. Stretol sa niekto s niečím takým a podelí sa o svoje skúsenosti ako to vyriešil? Ďakujem
@ariannazara Zdravim Vás. Vedeli by Ste mi poslať o aké cviky sa jednalo?
Áno ja, mala som to na pravej strane celkovo mam pravu časť položenú nižšie a lopatku vybocenu dopredum. Chodím na fyzio a cvičím niečo také ako joga a je to top!!! Odkedy som to začala cvičiť konečne žijem, neboli ma chrbát. Minule som vynechala 5 dní cvicenie a zase som to cítila. Pravidelne cvicenie pomôže.