Zdravím mal niekto prosím vás podobný problém? Ťažkosti s dýchaním už 5 krát na urgente som bola ako, keby na infarkt, ale robili mi e kg a povedali, že srdce je OK, len my pichli analgin a tabletku na ukludnenie diazepan.Ale problém vždy je hlavne to dýchanie a bolesť na ľavej strane medzi lopatkou nedvihnem ani úplne ľavú ruku hore mám obmedzený pohyb z ľavých rokov, jak je Kr a vzadu tie stavce, keď otáčam hlavou do stany na la vo a v právo tak ako, keby sa treli kosti o seba, bolesť hlavy závraty a hlavne to dýchanie ma trápi a ta ruka niekedy mi trpne niekedy sa to dá vydržať, tie príznaky už mám pomaly 2 mesiace a neustupujú. Obvodná mi zobrala krv ukázalo, že mám zrazeninu, následne ma poslala na pľúcne na pľúcnom, že všetko mám OK, potom ma poslala na interné urobili e kg, že srdce OK, potom ma poslali k oropedovy urobil rengen krčnej chrbtice povedal, že je opotrebovana a, že kosti škrípu, že pokiaľ to neboli tak je to OK, chcel mi pichnúť obstrek, ale som odmietla, lebo som alergická na veľa liekov a som sa bála vedľajšieho účinku, od ortopéda som išla k neurológovi tam som už stratila nervy, lebo som sa rovno pýtala na magnetickú, lebo nikto nevedel, že od čoho to mám tak povedal, že magnetická je len fotka, že načo tam ísť, poslal ma iba na test teta nie a či nervy sú v poriadku, testy dopadli dobre nervy sú OK aj tetaniu nemám, následne ma poslal svet k ortopédovi tam mi robil ultrazvuk ramena povedal, že mám zamrznuté rameno poslal ma na rehabilitácie tak terás som objednana tam len mám obavy, že to je zase stratený čas ta bolesť je veľká medzi tým behám na urgent tam mi odobrali zase krv povedali, že zrazeninu nemám a urobili, aj rengen ramena, že vraj tam nič nevidno. Som z toho zúfalá lieky som skúšala doreta z toho vraciam, voltaren rapid z toho som mala skoro infarkt hneď na urgent, nalgezin forte z toho ma bolia ľadviny k etanol injekcie a tabletky z toho som mala triašky ako, keby šoky.Jedine, čo mi nerobí vedľajšie účinky je paracetamol ibubrofen a aj diazepan. Ak je to zamrznuté rameno tak prečo to sťažené dýchanie skripanie kosti a závrate bolesť medzi ľavou lopatkou je to od toho ?? Alebo tam bude iný problém? Už neviem fakt ortopéd povedal ak nezaberú rehabilitácie s ramenom tak už len operácia. Rozmýšľam či by nebolo najlepšie ísť na magnetickú, aby som vedela presne len žiadny lekár ma tam nedal vždy len hovoria bolo by dobre tam ísť len ortopéd povedal, že vy patrite do tej skupiny 25 ký, čo ja nemám spysanu zmluvu s nimi vôbec som tomu nechápala mám 37 rokov. Prečo ma tam ani neurológ, ani ortopéd odmietajú poslať, ale sami povedali, že by bolo dobre spraviť tu magnetickú.
To rameno môže byť aj od tej krčnej chrbtice. Existuje veľa postupov a rôzne cesty.
Pozri si napríklad terapiu ozónom...
Berieš aj nejaké doplnky na regeneráciu? (Condrosulf, kolagén...)
Najprv chod na tie rehabilitacie ako ti predpisali a potom uvidis.
Nechapem, naco plasis, ked si zatial s tym nic nevyskusala robit. Lieky a maste nie su vsemocne, srdce a nervy mas v poriadku; by si mala byt rada. Cvicit, rehabilitavie, naucit sa poriadne sediet a hybat, a uvidis, ze bude lepsie.
By si sa divila, kollko problemov moze byt od krivej chrbtice ci slabych chrbtovych svalov. Aj to stazene dychanie (hrudny kos sa nemoze roztvorit pri nadychu), aj bolest prj lopatke, nezdvihnut ruku, toto vsetko.
Rehabilitacie, poriadne cvicit, podla odporucani samozrejme, a daj tomu cas a hned ti bude lepsie. A nepanikarit a nehladat za tym hned hrozne nemoci.
Zamrznuté rameno to robí.Budes cvičiť a bude to lepsie..a bolo by dobre ísť na testy do nemocnice, ktoré lieky Ti robia zle budeš staršia nech vieš na čo si alergicka.S týmto naozaj nie je treba ísť 5x na urgent cvičiť, masáže...