Dobrý deň, mávam bolesti lýtok. Nie sú to kŕče z nedostatku horčíka, ten dopĺňam pravidelne. Je to akoby pocit stiahnutých lýtok a chlad. Na odporúčanie lekárky som užívala 3 mesiace Venalex. Mesiac po doužívaní sa bolesti vrátili. K tomu mávam ešte diastolický tlak vyšší. Posledné dni sa pridáva nespavosť. Môžete mi poradiť čo s tým a či máte niekto skúsenosti? Za každú radu vopred ďakujem.
mas dostatok pohybu? pretoze ja som taketo stavy mala pred trombozou, presne aj chlad aj bolesti lytok, byt tebou idem na hematologiu a vysetrenie krvi.. tam ti zistia aj ci ti nieco v krvi chyba ale hlavne tu zrazanlivost
@den123 ďakujem za odpoveď......ja mám tieto stavy od tretieho očkovania. V júly som bola s tým u lekárky a odporučila len ten Venalex. Ako som písala teraz posledný mesiac od doužívania sa to začalo opakovať. Užívam aj hor.antiku, doktorka o tom vie a neukázala vysadiť. Mám 40, ani gynekológ nemal s tým problém.
no .. ja mam diagnostikovany trombofilny stav a antiku mi zakazala doktorka lebo zevraj vsetko na hormonalnej baze mi moze uskodit , takze moze to mat nejaku spojitost plus aj to ockovanie.. skus zajst na tu hematologiu tam ti isto povedia viac 🙂
Treba ist na cievne vysetrenie