Som objednana do cievnej ambulancie, ale V SNV sa nenachadza, len v Poprade a Levoci, v Levoci je lekar dlhodobo chori, mi ostal len Poprad, neviete ako to tam funguje, ci je este nejaka cievna ambulancia na blizku...Potrebujem surne...
3 mesiace to je dost ,nie?to je hroza a tu v Poprade ten doktor nedviha...Ake ste mala problemy ak sa mozem opytat,...Ja neviem ,co to mam s lytkom ale ked som bola na sono zil nohy v poriadku..tak ja neviem no noha ma boli v lytku a v pate a ked si prejdem slabo z vnutronej strany lytka pocitujem taky tlak,neviem co to je...
@mijo53 napisala so pred...
@ivetkatka197808 ja som bola na kontrolu asi pred dvoma týždňami, boleli ma v minulosti lýtka, mala som uraz , tak som išla aj na cievne, teraz ako som písala bola na kontrolu, cievy v poriadku, hovoril mi lekár, že to bude asi od chrbtice, mňa bolí pravé lýtko a pod klenbou ľavej nohy, no a tá chrbtica môže byť , lebo na Magnetickej mi zistili, že výrastok tlačí na nerv. Najviac to bolí v noci, je potrebné absolvovať rôzne vyšetrenia, aby sa vylúčila príčina
Ja
@mijo53 ja som tiez bola uz aj u ortopeda, kde mi zistili, ploche nohy a krbticu vybocenu mierne doprava, chodila som aj na rehabilitacie nepomohli, no a kedze to neprestava, a stale mam ten tlak aj bolesti tak ma poslala na cievne, uz som sa dovolala do Popradu, vraj mam zavolat zaciatkom marca a dohodnut term,in na april, objednava sa mesiac vopred a teraz ma nechcela zapista, ale som si vypisala aj Kosice, neviem asi su blizsie ako Presov , alebo?neviem ako do Presova, nepoznam to tu ja som pristahovalkina ") od Nitry , len som sa tu vydala, tak neviem, este pokusim tie Kosice, ale dnes mi nedvihali"(((
ešte je cievna ambulancia v Prešove MUDr. Pagurko č.t. 0514525378, ružová budova za budovou Prešovského samosprávneho kraja, je potrebné sa objednať, termín určia tak o 3 mesiace, chodím k nemu, dobrý lekár