Bolesť lýtka a cievna ambulancia v Spišskej Novej Vsi

ivetkatka197808
11. feb 2015

Som objednana do cievnej ambulancie, ale V SNV sa nenachadza, len v Poprade a Levoci, v Levoci je lekar dlhodobo chori, mi ostal len Poprad, neviete ako to tam funguje, ci je este nejaka cievna ambulancia na blizku...Potrebujem surne...

mijo53
11. feb 2015

ešte je cievna ambulancia v Prešove MUDr. Pagurko č.t. 0514525378, ružová budova za budovou Prešovského samosprávneho kraja, je potrebné sa objednať, termín určia tak o 3 mesiace, chodím k nemu, dobrý lekár

ivetkatka197808
autor
11. feb 2015

3 mesiace to je dost ,nie?to je hroza a tu v Poprade ten doktor nedviha...Ake ste mala problemy ak sa mozem opytat,...Ja neviem ,co to mam s lytkom ale ked som bola na sono zil nohy v poriadku..tak ja neviem no noha ma boli v lytku a v pate a ked si prejdem slabo z vnutronej strany lytka pocitujem taky tlak,neviem co to je...

ivetkatka197808
autor
11. feb 2015

@mijo53 napisala so pred...

mijo53
11. feb 2015

@ivetkatka197808 ja som bola na kontrolu asi pred dvoma týždňami, boleli ma v minulosti lýtka, mala som uraz , tak som išla aj na cievne, teraz ako som písala bola na kontrolu, cievy v poriadku, hovoril mi lekár, že to bude asi od chrbtice, mňa bolí pravé lýtko a pod klenbou ľavej nohy, no a tá chrbtica môže byť , lebo na Magnetickej mi zistili, že výrastok tlačí na nerv. Najviac to bolí v noci, je potrebné absolvovať rôzne vyšetrenia, aby sa vylúčila príčina

ivetkatka197808
autor
11. feb 2015

Ja
@mijo53 ja som tiez bola uz aj u ortopeda, kde mi zistili, ploche nohy a krbticu vybocenu mierne doprava, chodila som aj na rehabilitacie nepomohli, no a kedze to neprestava, a stale mam ten tlak aj bolesti tak ma poslala na cievne, uz som sa dovolala do Popradu, vraj mam zavolat zaciatkom marca a dohodnut term,in na april, objednava sa mesiac vopred a teraz ma nechcela zapista, ale som si vypisala aj Kosice, neviem asi su blizsie ako Presov , alebo?neviem ako do Presova, nepoznam to tu ja som pristahovalkina ") od Nitry , len som sa tu vydala, tak neviem, este pokusim tie Kosice, ale dnes mi nedvihali"(((