Aký liek pomáha na bolesť lopatky a chrbta? Okrem Milgamma N?
Ide o beznu bolest z namahania? Alebo nieco vaznejsie?
Ak je to klasická bolesť z namáhania, tak kvalitná masáž to dá do pôvodného stavu. Ak je to niečo závažnejšie treba ísť k mudr a nejesť zbytočne lieky.
Nejdem k lekárovi, som imobilná a vyšetrenie je viac-menej o ničom, lebo nevedia ako mi pomôcť na vyšetrovací stôl a pod. Preto riešim liek.
Nepozname vas zdravotny stav, vsetky lieky ktore uzivate, su tam mozne liekove interakcie, co tak zavolat vseobecnemu lekarovi nech vam poradi liek vhodny pre vas alebo predpise e-recept?
Myslim, ze to bude najlepsie ako si radit na MK
@taktotedanie Neužívam žiadne iné lieky. Bolesť chrbtice je zrejme z dlhého sedenia. Jedine čo si dám je Milgamma, ale to je na dlhšie a nie proti bolesti. Ak zavolám lekárke, tak tá ma niekde pošle a zase dostanem len lieky bez nejakého normálneho vyšetrenia.
Ved ste vraveli, ze k ziadnemu lekarovi nepojdete lebo vas nevedia vysetrit kvoli imobilite tak nerozumiem vete - zase dostanem liek bez nejakeho normalneho vysetrenia
A ti hladate radu aby vam cudzi ludia poradili nejaky liek na bolest- bez nejakeho normalneho vysetrenia a este to niesu ani lekari
Nedava to zmysel.. na bolest su len obycajne volnopredajne lieky ( ibalgin, paralen,valetol, guajacuran na uvolnenie svalstva) ostatne silnejsie lieky na bolest su vsetko na predpis v lekarni vam ich nepredaju
@taktotedanie Nechaj tak.
Ale @taktotedanie má úplnú pravdu.
Aj imobilny pacient sa da vysetrit.Zanedbas to a bude to este horsie.Ved nevies ci to nie su vyrasrjy, alebo len svalove, platnicky..dobry je docasne Flector a guajacuran ten je bez predpisu
Aj Flector je tusim na predpis
@yoxinka 500 flector je na predpis, 250 sa dá kupit
Flector
Ale ta bolest je urcite chrbtica? Su tam zmeny na stavcoch/platnickach?