Dobrý deň, chcem sa opýtať, mam za sebou druhý porod koncom júla a doma dvoj ročnú dcéru. Mam 23 rokov a od októbra som začala pocitovt búšenie srdca , vynechanie akoby srdcového úderu v noci, pi hranie a bolesť na hrudi aj na dotyk, bolesť t
Ľavého ramena a lavje ruky. Absolvovala som 2x vyšetrenie kardiologom mtory nič nenašiel, 3x urgent, EKG holter nič. Vraj sem tam .i voje srdce rýchlejšie nič strašné okolo 90-110 priemer, teraz neviem presne. Chcem sa opýtať môžu byť tie bolesti z preťaženie chrbta? Ja sa bojím aby som nemala infarkt keďže mam male deti , a nerada by som stále chodila na urgent ešte by ma dali na psychiatriu. Bola som aj u neurológia vraj mam ľavú spevu vrodenú užšiu. Poslednú dobu pociťujem aj pálenie ľavého ramena a ruky kde som bola na urgente a EKG ôk aj krv . Pripadám si ako blázon, diagnostikovali mi aj tetanu . Sém tam sa zhlboka nemôžem poriadne nadýchnuť, ak duchom normálne problém nemám. Viete mi poradiť
@patulka42
Ja nie som lekár a v živote som ťa nevidela, ale asi by som prestala na tvojom mieste riešiť, že máš infarkt a prestala by som behať po doktoroch a pohotovostiach a hľadala fakt dobrého a šikovného fyzioterapeuta, lebo myslím, že ten vyrieši tvoj problém skôr ako lekári. Len sa priprav na to, že ak chceš, aby ťa to prestalo bolieť, budeš musieť cvičiť, lebo fyzio nie je Harry Potter, že nad tebou zamáva prútikom a pôjdeš domov opravená.
Nech ti zoberú krv na draslik, železo.. ja mám vysoký tep z anemie a keď mi busi srdce dám si magnezko s draslikom. Ja som tak skončila v nemocnici, lebo som si myslela že mám infarkt a to som mala nedostatok draslíka, týždeň som tam prelezala
Mám to presne ako ty,nakoniec mi zistili tetaniu plus sinusova tachykardia (zrýchlený tep) na čo sa berú betablokatory takze nehrotila by som to akože infarkt ,len keď ti ostane zle musíš sa pokúsiť upokojiť lebo sama vystresujes že máš infarkt že to je niečo vážne a tvoje telo sa vystraší a potom máš vysoký tep,ešte keby začneš hyperventilovat je to ešte horšie. Takze určite by som skúsila nejaký čas si dávať magnerot alebo magne b 6 a uvidis či je lepšie 🙂
@patulka42
Choď k fyzioterapeutovi.