Ahojte zienky dufam ze sa s mojim problemom uz niektora stretla a poradi mi 😖
Uz treti den mam taku divnu bolest v lavom prsniku, aj v okoli bradavky a hlavne teda len od bradavky smerom dolu ale len v tom prsniku. Viem s tym prezit-dufam 😀 ale tak citim to a niekedy dost intenzivne,prislo to z nicoho nic v pondelok poobede.
Nepicha ma tam,antikoncepciu neberiem dlho a este nemam deti. Sice sa snazime ale neverim ze by sa jednalo tymto sposobom o tehotentvo 😒
Nakolko zijem v zahranici je to tu trosku zlozitejsie is k leksrovi a hlavne na nejake sono je mozne ze by som sa dostala sz o dva tri mesiace...
Budem dufat ze aspon niektora z vas mi dokaze pomoct alebo opisat co to moze byt.ja predpokladam ze by mohlo ist o nejaky zapal aldbo neviem co, mozno z chrbtice.neviem :(
Btw:brDavka mi stale stoji a obcS mam aj take ako brnenie mravcenie v okoli 😕
Dakujem Vam
Ahoj@mihula,
Skudim sa pozriet.
No praveze to mam prvy krat tak preto mi to je divbe a beviem co robit,nildy som to nemala predtym...
No od pondelka poobedia to citom hlavne v prsniku iba v tom lavom dnes uz mi to islo ako keby aj do celej lavej ruky take brnenie ,strpnutie a zima ako keby v tej ruke 😳
Menzes som dnes dostala a ako vravim nikdy som taketo nieco nemala..ako keby mi strpla ruka a obcas aj cela lava strana tela.
No vcera mi poslali ambulance aby vylucili cokolvek so srdvom takze robili mi ekg merania aj pulzov a vsetko ok takze pojdem potom k svojej dr ked sa brati z dovolenky.
Uz to nie ke az tak silne ale syale to citim a aj to trpnutie neviem ci to nejde od chrbtoce asi som niekde dost prechladla a takto sa mi to prejavilo a to si davam fakt bacha aj na prievan aj na vsetko :(
Dakujem mihula za pomoc 😉
Ahojte žienky mam takyto isty problém a neviem co mam robit dnes som boal u gynekologičiky a povedla mi že prsik je zlavšny ale daku hrčku tam nehmatla ma strch že to bude niečo važejšiee😢dala som si ja tabletku od bolesti ale nic nezabera ,,,,na sono som objednana až o mesiac mam cakt alebo utekat na pohotovst?
@dajanka5555 ahoj ako si pochodila?
@dzein123 ahoj pred nedavnom tu bola taka tema-pohladaj a pocitaj tusim pred 3tyzdnami
boliii alebo pali?Skus to pomenovat.Cely den par,krat za den,obden vecer,rano,pred menzesom,po...