Bolesť ľavého prsníka

erika246
20. máj 2013

babenky potrebujem poradit....strasne ma bolia pravý prsník...bolest okolo bradavky,pocitujem aj taku tupu bolest..v stredu idem na sono...strasne sa bojím,aby mi nepovedali niečo zlé:((( najprv som si myslela,že to bude s tým,že mam dostat mrchu..ale ta už odisla..a bolest neprestava...mali ste to niektorá?

janawi
20. máj 2013

@erika246 Nebojte sa a kupte si v lekarni nejaku masticku protizapalovu.do podpsenky nejaku plienku a dobre natriet.&nech sa to ukludni.&prsia su velmi citlive.Sono bude v poriadku,ale rozhodne pre Vas pocit kludu musite ist.Drzim palce,vsetko bude o.k.

anjelicek26
20. máj 2013

@erika246 - radsej 10x vysetrit a vediet, ako nevediet.. pri rakovine prsnika je cas rozhodujuci faktor. Zistena skoro sa da takmer vzdy liecit. Moze to byt aj zapal mliecnej zlazy, ale moze aj nieco horsieho. Takze bud silna a pockaj na sono a na pripadnu biopsiu. Neodkladat to urcite. Drzim strasne moc palceky.

erika246
autor
21. máj 2013

@janawi
@anjelicek26 dakujem babulky...uvidím čo zajtra..ako dopadnem...dam vám potom hned vediet..🙂) myslíte na mna🙂

anjelicek26
21. máj 2013

@erika246 - drzime vsetkych 8 palciakov 😅 ;)

erika246
autor
22. máj 2013

@anjelicek26
@janawi babulky tak mam potom a chvalabohu vsetko mam v poriadku....som stastná prestastná🙂))))

anjelicek26
22. máj 2013

@erika246 - super moc sa tesim 🙂 Dostala si nieco na tu bolest? Ci len obklady si davat a vydrzat?

erika246
autor
22. máj 2013

@anjelicek26 len si mam obklady davat...že to može byt aj od chrbtice mi povedal...tak uvidím..🙂

janawi
22. máj 2013

@erika246 To ma naozaj potesilo.Vela zien ma tieto tazkosti,no netreba hned mysliet na zle veci.Zensky organizmus je velmi zlozity.Tak si krane uzivajte s rodinkou.

janawi
22. máj 2013

@erika246 To ma naozaj potesilo.Vela zien ma tieto tazkosti,no netreba hned mysliet na zle veci.Zensky organizmus je velmi zlozity.Tak si krasne uzivajte s rodinkou.