babenky potrebujem poradit....strasne ma bolia pravý prsník...bolest okolo bradavky,pocitujem aj taku tupu bolest..v stredu idem na sono...strasne sa bojím,aby mi nepovedali niečo zlé:((( najprv som si myslela,že to bude s tým,že mam dostat mrchu..ale ta už odisla..a bolest neprestava...mali ste to niektorá?
@erika246 - radsej 10x vysetrit a vediet, ako nevediet.. pri rakovine prsnika je cas rozhodujuci faktor. Zistena skoro sa da takmer vzdy liecit. Moze to byt aj zapal mliecnej zlazy, ale moze aj nieco horsieho. Takze bud silna a pockaj na sono a na pripadnu biopsiu. Neodkladat to urcite. Drzim strasne moc palceky.
@janawi
@anjelicek26 dakujem babulky...uvidím čo zajtra..ako dopadnem...dam vám potom hned vediet..🙂) myslíte na mna🙂
@erika246 - drzime vsetkych 8 palciakov 😅 ;)
@anjelicek26
@janawi babulky tak mam potom a chvalabohu vsetko mam v poriadku....som stastná prestastná🙂))))
@erika246 - super moc sa tesim 🙂 Dostala si nieco na tu bolest? Ci len obklady si davat a vydrzat?
@anjelicek26 len si mam obklady davat...že to može byt aj od chrbtice mi povedal...tak uvidím..🙂
@erika246 Nebojte sa a kupte si v lekarni nejaku masticku protizapalovu.do podpsenky nejaku plienku a dobre natriet.&nech sa to ukludni.&prsia su velmi citlive.Sono bude v poriadku,ale rozhodne pre Vas pocit kludu musite ist.Drzim palce,vsetko bude o.k.