Bolesť ľavého boku

krasinka
21. jan 2019

Ahojte žienky po pôrode má chytil zápal pankreasu zo žlčových kameňov.
Dnes má začalo povolievat v ľavom boku a občas má zabolí sj v pravom nemáte nejaké skúsenosti ? 🙂

joja101
21. jan 2019

moze byt aj ze si len zjedla nieco co ti podrazdilo zaludok? 🙂

krasinka
autor
21. jan 2019

@joja101 no môže byt aj stoho.

ivetz
21. jan 2019

Problemy moze sposobovat aj podrazdeny zlcnik - napriek tomu, ze ten sa nachadza na pravej strane (drazdi ti pankreas).

krasinka
autor
21. jan 2019

@ivetz a to prejde samé od seba ?

hettinka
21. jan 2019

@krasinka a ten žlčník ešte máš?

krasinka
autor
21. jan 2019
hettinka
21. jan 2019

@krasinka tak potom ti to môže stále dráždiť a robiť problémy.

krasinka
autor
21. jan 2019

@hettinka treba ísť aj k lekárovi ?

ivetz
21. jan 2019

@krasinka Ano bolest moze ustupit - nacas. Asi sa nevyhnes tomu, ze sa so zlcnikom rozlucis. Kamene nezmiznu. V polovici novembra som bola zlcnik "odovzdat" - dobrovolne, planovane. Videla som, co mozu urobit zlcnikove kamene - CRP cez 100, nekroticky zlcnik, zapal pankreasu. Nebolo to nic hrozne.

hettinka
21. jan 2019

@krasinka asi by som šla.

krasinka
autor
21. jan 2019

@ivetz si mávala aj takéto problémy bolesti ?

ivetz
21. jan 2019

Ano mala som bolesti aj na lavej strane - po lavym rebrom. Aj ked ja som velmi intenzivne bolesti nemavala. Skor taky diskomfort pri traveni - nafukovanie, tazoba na zaludku, odgrgavanie... Myslela som, ze mam problemy so zaludkom. Po vysetreni na gastro sa zistilo, ze mam zlcnikove kamene. Dr. mi odporucila, aby som to riesila radikalne. Aj vzhladom k rodinnej anamneze - bez zlcnika otec i sestra - som sa rozhodla velmi rychlo.

krasinka
autor
21. jan 2019

@ivetz a lepšie ??? Ja sa bojím občas mávam bolesti ale bojím sa si to dať vybrať

ivetz
21. jan 2019

@krasinka Urcite! Kazdy sa vsak musi rozhodnut sam.