Bolesť lakťa po páde

janix23
15. feb 2024

Ahojte, bola som lyžovať pred mesiacom a spadla som nepríjemne na lakeť začalo to bolieť na druhý deň hlavne na dotyk,myslela som ze to prejde,aj tak sa mi zdalo ze pomaličky to prechádza,ale po mesiaci mi z ničoho nic začala bolesť toho lakťa intenzívnieť,nezdá sa mi žeby bol lakeť opuchnutý,kúpila som si dneska flector gél,myslite ze treba s tým zájsť ku lekárovi alebo treba dat aj obväz nato?alebo už to prejde samo?len myslela som ze za ten mesiac to prejde aj to tak vyzeralo, ale nechápem čo sa stalo zrazu.Mate niekto podobnú skúsenosť?

laurikalalinka
15. feb 2024

@janix23 kedy ta bolí lakeť? Skús niečo, vyrovnaj ruku a z vnútornej strany ruky ako máš čiaru keď ohneš ruku zatlač,či ta to bolí,ja mám podobnú bolesť na pravej ruky ale z preťaženia,v lakťovej kosti je chrupavka,ktorá je vyskočená a to bolí,mne sa stalo, že pri žehlení som cítila ako mi tam puká, keď hýbem rukou.

katie253
16. feb 2024

@janix23 išla by som k obvodnej, posle ťa na rtg pravdepodobne.

janix23
autor
20. feb 2024

@laurikalalinka
Keď vyrovnám tiež ma bolí,prvé to bolelo iba keď som sa oprela o ´akeť tri týždne,ale ústavalo to ale nejako som ho asi pretazila a teraz ma tak samo od seba bolí.Myslite si ze treba zájsť k doktorovi?

janix23
autor
20. feb 2024

@katie253 asi ako píšete najlepšie urobiť rtg

laurikalalinka
20. feb 2024

@janix23 radšej by som išla,aby to neskončilo chronickou bolesťou