Bolesť krížov spojená s pichaním do nohy

katizz
6. júl 2018

Proaím vas posledny tyzden ma bolia nenormalne krize, predtym som to mavala ked som spala odokryta pri otvorenom okne.. ale neskor ked som si dala tricko tak to bolo v pohode ale teraz zas a stale, uz ma picha s toho aj do nohy prosim vas poradte ki co je nato dobre.. niesom tehotna..a som po tehotenstve uz 11mesiacov

maricca
6. júl 2018

@katizz je tu aj skupina bolesti chrbta a pohyboveho aparatu
Mozes to mat najskor zo zataze pri starostlivosti o dieta, väčšinou byva problém z platnickami, pomaha suche teplo, zacat cvicit pod dohľadom fyzioterapeuta a skus si vygooglit skola chrbta. Mozes navstivit neurologa, prípadne ortopeda.

dopepalacinka
6. júl 2018

@katizz ahoj moj manzel to mal podobne nebolo mu noc a raz za 3 mesiace mal neskutocnu bolest v oblasti krizov ze sa nedokazal ani pohnit pomaly riesil to pohotovostou a injekciou ale naposledy nepomohla injekcia a zistili ze ma zapal....tak mu dali dvoje tabletiek a chvala Bohu neboliiiii...tak skus navstivit lekara nezanedbaj krize

dopepalacinka
6. júl 2018

@dopepalacinka oprava
@dopepalacinka oprava.....noc a pohnut...

juliet86
7. júl 2018

moses to mat s prievanu. z mhdcky. z klimy. ze si sa spootila vonku a potom ta ofuklo. ak je to eeknutie mne pomaha kombinacia guajacuran a ibuprofen alebo novalgin. lahni si na zem na karimatky a nohy v 90 stupnovom uhle vyoose na pohovku. to je najmenej zatazovat poloha na chrbat. ak spis na bruchu skusnsa to odnaucit. skus jemne cviky nuz a navstevu lekara.

mijunik
7. júl 2018

@dopepalacinka hehe... lepšie je sa pohnúť, ako pohniť... 😁😁
Všimla som si Tvoju opravu, ale pobavila si ma. 😄