Proaím vas posledny tyzden ma bolia nenormalne krize, predtym som to mavala ked som spala odokryta pri otvorenom okne.. ale neskor ked som si dala tricko tak to bolo v pohode ale teraz zas a stale, uz ma picha s toho aj do nohy prosim vas poradte ki co je nato dobre.. niesom tehotna..a som po tehotenstve uz 11mesiacov
@katizz ahoj moj manzel to mal podobne nebolo mu noc a raz za 3 mesiace mal neskutocnu bolest v oblasti krizov ze sa nedokazal ani pohnit pomaly riesil to pohotovostou a injekciou ale naposledy nepomohla injekcia a zistili ze ma zapal....tak mu dali dvoje tabletiek a chvala Bohu neboliiiii...tak skus navstivit lekara nezanedbaj krize
@dopepalacinka oprava
@dopepalacinka oprava.....noc a pohnut...
moses to mat s prievanu. z mhdcky. z klimy. ze si sa spootila vonku a potom ta ofuklo. ak je to eeknutie mne pomaha kombinacia guajacuran a ibuprofen alebo novalgin. lahni si na zem na karimatky a nohy v 90 stupnovom uhle vyoose na pohovku. to je najmenej zatazovat poloha na chrbat. ak spis na bruchu skusnsa to odnaucit. skus jemne cviky nuz a navstevu lekara.
@dopepalacinka hehe... lepšie je sa pohnúť, ako pohniť... 😁😁
Všimla som si Tvoju opravu, ale pobavila si ma. 😄
@katizz je tu aj skupina bolesti chrbta a pohyboveho aparatu
Mozes to mat najskor zo zataze pri starostlivosti o dieta, väčšinou byva problém z platnickami, pomaha suche teplo, zacat cvicit pod dohľadom fyzioterapeuta a skus si vygooglit skola chrbta. Mozes navstivit neurologa, prípadne ortopeda.