Bolesť krížov po očkovaní

nikolka412
23. okt 2021

Ahojte žienky.
Bola som sa očkovať vo štvrtok proti covidu.
Odvtedy ma neskutočne bolia kríže. Dnes je to 3.deň. Bola som na pohotovosti, pichli mi novalgin od bolesti, povedala, že to mám vyležať. Ale nepomáha.
Mala niektorá takýto účinok po ockovani? Ak áno, kedy vám to prešlo? Ďakujem Vám 🙂

vlada2401
23. okt 2021

@nikolka412 ja som mala takú bolesť priamo pri Covide 3 dni.Potom to prešlo 😉

leamax
23. okt 2021

@nikolka412 jednym z NU byva aj bolest svalov, klbov,chrbta. mna tiez bolel chrbat, ale asi aj z lezania, kedze som mala aj teplotu. prejde to

nikolka412
autor
24. okt 2021

@leamax len trvá mi to už 5.deň :(

leamax
24. okt 2021

@nikolka412 ak si aj lezala,mozes to mat nejako zablokovane.skusila by som fyzio.inak ja som po prvej davke bola odpalena cca 10 dni

jankapepe
24. okt 2021

@nikolka412 vedľajší účinok si nahlásila?

oliolijanka
25. okt 2021

@nikolka412 Bolia ta krize, alebo miesto spojenia chrbtice s panvou?

kaki3
26. okt 2021

@nikolka412 ked ono kazdy to zvladame uplne inak, mne nastastie bolo relativne dobre, akoze bola som taka unavena, aj ruka ma bolela, ale inak v pohode, skus si dat od bolesti Cetalgen, ten mne zabral, ked som bola po ockovani velmi rychlo a nieco si aj trosku pocvicit aby sa ti uvolnilo. Ale vsetko s mierou 🙂

san_dra11
27. okt 2021

S cim este takym ste sa stretli po ockovani? Tiez sa chcem ist dat zaockovat, len teda musim sa na to najskor psychicky pripravit ze co ma vlastne bude cakat.

leamax
27. okt 2021

@san_dra11 ja som ockovana AZ.ale manzel ma pfizer.po prvej mu nebolo absolutne nic,iba ho 1 den bolela ruka,pomohli chladive naplaste.po druhej sa nemohol vyhnut slnku (bolo to v juni a potreboval nieco vybavit),tak ho potom bolela 2 dni hlava,unava,celkovo sa citil ako pri chripke.potom uz pohoda🥰

san_dra11
31. okt 2021

@leamax to si ma teda potesila tymto komentarom. Cize len take bezne bolesti a tak hej? Dobre dakujem. Lebo teda uz dlhsie nad tym premyslam, lebo uz skoro cela rodina je a teda jasne, ze chcem aj ja aby bolo dobre 🙂 Ale normalne si mohol dat tabletku ked ho hlava bolela a tak hej?

leamax
31. okt 2021

@san_dra11 jasne, kludne, ak ta bude hlava moc boliet, tyak si mozes dat paralen. tak isto aj pri horucke. ja som z tych ludi, ze kym nie je fakt neznesitelne, tak sa snazim liekom vyhnut a ani po ockovani som si nic nedala.
chod co najskor, nie je na co cakat, cim skor, tym lepsie

san_dra11
31. okt 2021

@leamax ako ja som na tom podobne, velmi malo si lieky davam, ale teda aby som mala nejaku tu predstavu, ze ci budem moct ak by bolo treba. Dakujem ti za podporu, uz mam aj termin, tak uz sa tesim, ked to budem mat za sebou. 🙂

leamax
31. okt 2021

@san_dra11 super,to sa tesim👏🙂u mna po prvej davke asi strasne vela urobila psychika,preto som asi tak dlhsie mala NU.takze hlavne klud,nemas sa coho bat.tes sa,ze budes viac chranena🙂