Ahojte... mavam bolesti v krizovej oblasti dole smerom ku kostrci... Bolesti pri sedeni,az take brnenie v intimnej oblasti po bokoch a sem-tam zasklby,pulzovane v oblasti konecnika. Bolest sed.kosti a aj kosti mädzi nohami vyzarujuca do praveho stehna. Je to dost chulostiva tema ,nikde na nete som nenasla podobne problemy.Neviem ci mam niekde zaseknuty nejaky nerv,alebo co???? Stretol sa niekto s niecim podobnym????Dakujem! ☹
ahojte aj mna boli kostrč už neviem si poradiť v robote som aj spadla na zadok dos bol bolavy a ešte som aj spadla,bola som aj k neurologovi a nič len lieky predpisal
baby trvajte na MRI alebo aspon CT pri takychto bolestiach, vzdy! v tomto sa lekari zdrahaju, ale ked sa vam to zhorsi a bude uz 'neskoro', potom to vsetko zvalia na vas, ze ste mali byt proaktivnejsie...
@engel7 Bolesť pri sedení... v mojom prípade to boli symptomy kompresívnej zlomeniny stavca a vysunutej platničky. Tieto príznaky má i známa, ktorá má "len" vysunutú platničku. Príčinu tvojich problémov môže diagnostikovať len odborník, chrbtica to byť môže, ale nemusí. Žiada si to návštevu lekára.