Ahojte.Viete mi poradiť čo zaberá na bolesť krížov?Neviem či som prechladla ale od piatku mám bolesti.Najma keď sa idem zohnúť alebo rýchly pohyb spravím tak ma vždy pichne..a môj malý syn stále chce len na ruky ..
Zatiaľ beriem Ibalgin a dnes po sprche sa mi to zdá horšie.Na kríze som nikdy bolesťami netrpela tak ani neviem čo je na to dobre.Dakujem za každú radu.
@lucylucka skús túto náplasť
suché teplo, urcite nie kúpel, to este zhorsuje. Ak sa bude zhorsovat, tak na pohotovost, pichnu nejaku infuziu na uvolnenie. pomáha niektorým flextor, natriet voltaren a pod., ked su poskodene platnicky - co mám ja - tak dlhá rehabilitácia, nacvik správnych stereotypov pohybov, ziadne zdvíhanie detí a takzých bremien (zdvihas asi z predklonu a to je to najhorsie). ja som mala este doporucenie millgamu, reparil - volnopredajné na regeneráciu nervových zakonceni.
suche teplo musis mat, nie mokre (ziadne sprchy a kupele), takze si omotaj nejaky teply sal okolo bokov alebo ladvinovy pas, idealne z ovcieho runa (presne kvoli tomuto som si kupila taky starobabkovsky na jarmoku a je vynikajuci na toto. plus natierat mastami, v lekarni ti poradia (aj ibalgin mast je, voltaren a podobne).