Ahojte baby ja už nevládzem skoro každý druhý deň ma začne bolieť krčná chrbtica a hneď nato hlava :( Trvá to už asi pol roka a už tieto stavy nedávam. Dávnejšie som bola na rehabkách ale veľmi mi to nepomohlo. Mala som robenú magneticku hlavy, čo bolo ok. Magnetickú krčnej chrbtice som nemala. Čo by ste mi poradili?
Správneho fyzioterapeuta mna len to da dokopy ;) ..... kvoli.lekarke som mala.rehabka co som vedela ze zbytočne aj tak som.si zaplatila svojho masera aj fyzioterapeutku ktora ma dala dokopy a to som na rehabku pytala nech ma napravia kedze tak.ma bolel hrudnik a krk a nakoniec som.mala vykruteny stavec do polhodiny ma bolest presla a to.som brala 2 týždne lieky rehabka a nic...az potom ked.ma napravila ulavila sa bolest
Vies co? Ja mam to iste.. a to som pochodila aj mr a tak, rehabka? No .musis cvicit aj mimo nej. Takze..ak nezabudnem a najdem.si cas, cvicim 2 cviky, co si z nej pamatam a plus som si nasla cviky od vaclava vockaska, tie mi dost pomahaju. Ak to zanedbam, koniec. Skus si najst cviky od neho na krcnu, on tam ma na rozne casti tela ci problemy.
Pytaj sa aj na mr krcnej. Je dobre vediet, v com je problem,aby ti aj fyzioterapeut vedel nastavit cviky. Lebo zbytocne budes cvicit,ked si mozes viac ublizit. A potom len cvicit a cvicit,spevnovat svalstvo. Trva to roky,kym sa da chrbat dokopy,necakaj vysledky do roka,dvoch.
Ja som sa zbytočne s bolesťami a so stuhnutou krčnou chrbticou trápila vyše 10r, stačilo, že som mala ruksak, ťažšiu kabelku alebo robila niečo jednostranné, tak som už večer mala bolesti, ale vždy len na jednom a tom istom mieste. Pomáhal mi guajacuran na uvoľnenie svalstva. Len tak mimochodom sa ma nedávno lekár opýtal takú všeob. otázku, či ma niečo nezvykne bolieť. On mi za krátku chvíľu vyhmataním a jemnými pohybmi tento dlhoročný problém napravil, mala som vysunutý jeden stavec. Odvtedy akoby to ani nebol môj krk, taký ho mám ohybný.
@karush ja som bola u fyzio lebo ma bolela lopatka, prešlo mi to ale keď mi masiroval krcnu chrbticu co ma pred tým nikdy nebolela ma odvtedy tak boli mam pocit ze mam strašne ohybný krk 😁 až mi to vadí
@ariannazara Ja som si normálne zvykala na ten pocit, že je natoľko ohybný, najprv som mu ani neverila, že mi to napravil, lebo úplne na inom mieste mi to masíroval a toho boľavého miesta sa ani nedotkol 🤨, až cestou domov a doma som si uvedomila ten úžasný pocit uvoľneného a neboľavého krku po toľkej dobe.
Dobrý môžem mať od krčnej chrbtice troska chrplavy hlas?
Ahojte chcem sa spýtať ako vám začali príznaky keď vám zistili že máte Rauma
A ako sa s tým dá žit ? Prosím vás pomôže mi som zúfalá neviem byt s detičkami priatel pracuje a ja som stále len doma sa stresujem narodili sa mi dvojičky a mám rok a pol ročného syna začala ma bolieť krčma chrptca troma dvoma mesiacmi a teraz tak týždeň má strane bolia ruky nohy ako keby by som mala svalovku na ráno je to najhoršie keď vstávam neviem sa poriadne postaviť pondelok mám ísť dr zobral mi odber krvi a mám ísť pondelok pre výsledky
Prosím vás čo to môže byť viete mi s tým niekto pomôcť lebo sa strešné bojím či to nemôže byť leukémia alebo niečo také podobne alebo rauma ďakujem.
Pravidelne masáže a cviky na chrbát... 😉