Prosim poradte. Bola som uz aj u meurologa s krizami aj s krcnou ..
Ale ta krcna stale boli... rano poobede ,vecer stale krk je to neprijemne ako to tlaci az do hlavy..ake cviky su fakt ucinne aby to uz pominulo? Uz ma to trapinskoro treti dne...a to pravidelne cvicim.kazdy den...
@dominikatomas suché teplo,nech ťa nenapadne vaňu napúšťať .Mne celkom ulavia aj naplaste (glector,diclobene atd) Samozrejme cvičenie ideálne keby si pár x cvicila pod dohľadom fyzioterapeuta. Dr.ti nedal nič? Lieky na uvoľnenie, infúzie...
@dominikatomas urcite fyzioterapia. Podla cvikov z internetu som mala tocenie hlavy dva tyzdne a migrenu. Uz by som to neskusala. Daj suche teplo a vyborny je guajacuran + magnezuim + masaz+ vit. B
@dominikatomas tak ti je potom ok ,keď vieš ako správne cvičiť, aulin je len od bolesti,niečo na uvoľnenie ti nedal?
@dominikatomas lieky na uvoľnenie svalstva...môžeš to mať podráždené aj od cvičenia.Nahriat, zabaliť do salu, uteráku mňa to chytí raz za čas, až na zvracanie mi je.
@monillia mam flector prasky. Akuratbsom si dala krk do tepla a natrela voltqrenom ulavilo
@luccija dmes nebudem cvicitt ani trapit krk dnes si dam oddych od toho.ja az tak nie ale nie je prijemne proste
@dominikatomas flector je tiež od bolesti myslela som dorzsilex ,mydocalm alebo niečo podobné vo by ti to uvoľnilo.To sú však lieky na recept
@monillia mydocalm mam ale robil mi zle takze ho neberiem.... a inak som brala len aulin alebo sirdalud
@dominikatomas ojoj , 3 dni naozaj nestačia....pozri si videá na kršnú chrbticu a treba ich cvičiť niekoľkokrát za deň....ak máš sedavú prácu, pozor na správne držanie tela...mne pomohol sm systém, chodila so 2x do týždňa + denne som doma cvičila či jogu či pilates, či videá na bolesť chbtice...mne bolesť prešla po niekoľkých mesiacoch....