Bolesť krčnej chrbtice

matias123
8. jan 2022

Ahojte máte niekdo podobne ako ja pulzujúcu bolesť hlavy na vrchu z krčnej chrbtice? Ďakujem 🙂

lilyianka
8. jan 2022

@matias123 z krčnej skôr bolia spánky, pripadne tvár alebo teda miesto nad krkom

22petruska
8. jan 2022

@matias123 mne zvykne trpnut hlava na vrchu z krcnej chrbtice alebo hucat v ušiach je to veľmi nepríjemné...

ivanaa346
8. jan 2022

@22petruska Aj mne trpne hlava ale je to hrozný pocit . A to hučanie v ušiach tiež som mala 2 krát ale ze 2 týždne vkuse mi hucalo. Mne pomaha veľmi tŕň ježko pichliace na ktorých ležím,odporúčam ako aj na stuhnuty chrbat tak aj na krcnu a hned potom nahriat suchým teplom a napredovať.Toto je moja prvá pomoc.

ivanaa346
8. jan 2022

@22petruska Toto som mala na mysli .

22petruska
8. jan 2022

@ivanaa346 mne tiež pomáha suché teplo hlavne na to hučanie a zalahne mi raz som to mala týždeň v kuse som išla zosaliet už nič ma nebavilo

22petruska
8. jan 2022

@ivanaa346 skúsim to lebo je to na nevydržanie niekedy

ivanaa346
9. jan 2022

@22petruska Mne na to hučanie v ušiach dal Cavinton na krcnom a po týždni užívania mi v noci prasklo v uchu a to pískanie v tom momente prestalo .Tak nabudúce sa skus poradiť s doktorom a vyskúšaj ;) Ale na krcnu len uvoľňovať to stuhnuté,napätie tým nahrievanim,masážami , cvikmi na krcnu a super je cvičenie SM s lanom len to treba pravidelne a najskôr sa cviky naučiť u nejakého fyzioterapeuta nie sama .

jankahunatova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
azarijka
15. jan 2023

@jankahunatova toto mam aj ja 😀 som tomu moc neverila ale fakt to aj mne pomaha 🙏 na Aliexpress je to za polovicnu cenu...

princezna211
9. máj 2023

Baby aj vás tak bolel krk ? V zadu ja mám zablokovanu krčnú a idem sa zblázniť , na termín u neuro ešte čakám ach