Bolesť kože na celom tele a pokožky hlavy

5. apr 2023

Dievčatá, stretla ste sa niektorá s bolesťou kože a pokožky hlavy? Mňa príšerne bolí všade koža a neviemz čoho :/ bola som chorá minulý týždeň, nejaká chrípka alebo čo, neliečila som sa prešlo to samé môže to byť z toho? Alebo ešte z únavy? Mám 2 mesačné bábo a v noci veľmi nespí tak som dosť vyčerpaná a unavená.. Mala ste niektorá podobný problém? Čo to bolo?

fion22
5. apr 2023

Raz, keď bol kovid ešte na začiatku, jedna kolegyňa mala toto isté, a potom sme niekde aj dopátrali, že to bol jeden z nie veľmi čistých symptómov

luckasvec
5. apr 2023

Mňa boli koža na hlave keď mam veľmi stiahnuté vlasy v gumicke ale keď ich mam dlhšie mastné

autor
5. apr 2023

@luckasvec to by dávalo zmysel lebo od kedy je malý, vlass mam stále zopnuté ale čo to telo? :/

kp7333
5. apr 2023

Byva to jeden z priznakov covidu.

nika23t
5. apr 2023

Tiež mi to pripomína covid. Taka som bola celá ubolena, aj manžel. Ale tak mňa aj pri angine všetko boli... Stačí, že mam vyššiu teplotu.

luckasvec
5. apr 2023

To veru neviem, možno nedostatok vitamínov plus únava 🥺

autor
5. apr 2023

Ja som mala kovid a prejavoval sa inak, teraz by ma ani nenapadlo že by to mohol byť kovid a dúfam že ani nebude lebo teraz sa malý dostal zo zápalu pľúc, nemôžme byť znova chorý 😒 ale zajtra si spravím test. Bez vás by ma to nenapadlo

livuska124
5. apr 2023

Tiež som už vo viacerých diskusiách čítala ako ľudia spomínali bolesť kože na celom tele pri resp. po covide. Aj mňa pri covide bolela koža, ale len na hlave, dokonca aj akokeby vlasy má boleli. Nikdy predtým ani potom som to nemala. Ani pri chrípke...

zara0201
5. apr 2023

Mňa bolela pokožka hlavy ale len pravá polovica,vysypal sa mi pásový opar do vlasov...

nevenka
5. apr 2023

@fion22 2x som mala covid a jeden z priznakov bol vzdy tento, bolest koze, hruza. Ten druhy raz mi bolo jasne, ze to je ono zase...

vikiki29
5. apr 2023

Mňa takisto bolela koža pri covide. Taká hrozne nepríjemná bolesť na dotyk, celý chrbát. Predtým sa mi to stalo raz asi pred 9 rokmi, okolnosti si veľmi nepamätám, ale zrejme to bolo z nejakého vírusu.

autor
5. apr 2023

Joj dúfam že nemáte pravdu. Malý už nemôže byť chorý ☹️

fion22
6. apr 2023

Covid- necovid, držíme palce, nech to nie je nič vážne a ste obaja čím skôr fit🤗🥰

fion22
6. apr 2023

@nevenka no ja som mala 2x tiež a úplne iné príznaky, ako 2 rozdielne choroby keby

autor
8. apr 2023

Nemám kovid, neviete čo iné by to mohlo byť ? 🙄

catherinah
8. apr 2023

Tetania napriklad sa moze takto prejavovat.

autor
8. apr 2023

Ja mám doma 2 mesačné bábätko a nenaspala som toho veľa, napadlo ma že by z únavy?

adulikka
8. apr 2023

Prejavuje sa to v náročnom období . A ty teraz také máš náročné obdobie