Dievčatá, stretla ste sa niektorá s bolesťou kože a pokožky hlavy? Mňa príšerne bolí všade koža a neviemz čoho :/ bola som chorá minulý týždeň, nejaká chrípka alebo čo, neliečila som sa prešlo to samé môže to byť z toho? Alebo ešte z únavy? Mám 2 mesačné bábo a v noci veľmi nespí tak som dosť vyčerpaná a unavená.. Mala ste niektorá podobný problém? Čo to bolo?
Mňa boli koža na hlave keď mam veľmi stiahnuté vlasy v gumicke ale keď ich mam dlhšie mastné
@luckasvec to by dávalo zmysel lebo od kedy je malý, vlass mam stále zopnuté ale čo to telo? :/
Byva to jeden z priznakov covidu.
Tiež mi to pripomína covid. Taka som bola celá ubolena, aj manžel. Ale tak mňa aj pri angine všetko boli... Stačí, že mam vyššiu teplotu.
To veru neviem, možno nedostatok vitamínov plus únava 🥺
Ja som mala kovid a prejavoval sa inak, teraz by ma ani nenapadlo že by to mohol byť kovid a dúfam že ani nebude lebo teraz sa malý dostal zo zápalu pľúc, nemôžme byť znova chorý 😒 ale zajtra si spravím test. Bez vás by ma to nenapadlo
Tiež som už vo viacerých diskusiách čítala ako ľudia spomínali bolesť kože na celom tele pri resp. po covide. Aj mňa pri covide bolela koža, ale len na hlave, dokonca aj akokeby vlasy má boleli. Nikdy predtým ani potom som to nemala. Ani pri chrípke...
Mňa bolela pokožka hlavy ale len pravá polovica,vysypal sa mi pásový opar do vlasov...
Mňa takisto bolela koža pri covide. Taká hrozne nepríjemná bolesť na dotyk, celý chrbát. Predtým sa mi to stalo raz asi pred 9 rokmi, okolnosti si veľmi nepamätám, ale zrejme to bolo z nejakého vírusu.
Joj dúfam že nemáte pravdu. Malý už nemôže byť chorý ☹️
Covid- necovid, držíme palce, nech to nie je nič vážne a ste obaja čím skôr fit🤗🥰
Nemám kovid, neviete čo iné by to mohlo byť ? 🙄
Tetania napriklad sa moze takto prejavovat.
Ja mám doma 2 mesačné bábätko a nenaspala som toho veľa, napadlo ma že by z únavy?
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/bolest-pokozky-najma-pri-dotyku/
Našla som inú diskusiu na túto tému.
Prejavuje sa to v náročnom období . A ty teraz také máš náročné obdobie
Raz, keď bol kovid ešte na začiatku, jedna kolegyňa mala toto isté, a potom sme niekde aj dopátrali, že to bol jeden z nie veľmi čistých symptómov