Ahojte, mám 8 měsíců po porodu a pořád mě bolí ty kosti mezi nohama. Nejvíc to bolí při chůzi a při otáčení v posteli. Máte některá podobné problémy a jak to řešíte ? Gynekoložka mi říkala, že když to neodezní samo, tak mám jít k ortopedovi.
Mňa boleli kosti - bedrové skoro dva roky po druhom pôrode - odznelo to samo, postupne. Presne ako píšeš, dlhšia chôdza a otáčanie v posteli boli problém, ale už nie je 🙂. Ja som veľmi pribrala, pre seba som si to zdôvodnila, že som sa musela trochu zmenšiť do skoro pôvodných rozmerov a to chvíľu trvalo 🙂
Ja som 10mesiacou po prvom pôrode začala chodiť k ortopédovi.Najedla som sa xy liekov a nič nepomohlo, tak ma poslal na rehabilitácie.Tam ma odfajčili ,že mám len 10 mesiacov po pôrode.Po roku to prešlo,iba raz za čas ma to chytilo keď bolo škaredé počasie a po dvoch rokoch úplne.
mna asi rok po porode začali boleť nenormálne klby, a záver? Reumatoidná artritída 😝
@trudka4 treba spravit zakladne odbery krvi za zapalove markery a ist na reumatologiu, prip. ortopedovi