Ahojte baby,
Potrebujem poradiť už dlhšie bojujem s padanim vlasov teda od pôrodu. No posledný cca pol rok sa to dosť zhoršilo fakt dosť padajú všade sú moje vlasy no ani nerastú všade nové. Začali ma aj dosť bolieť korienky vlasov. Vlasy mam stále rozpustené max zopnute na voľno stipcom aby neboli ťahané. Už začína byť vidno ze veľmi zredli a začínam mať depky.
Kožná mi dala mesačný termín. Dávam si vitamíny C, D, E, B som skúšala ale mam ho dostatok bo ho vycikavam, Biotin, Zinok, probiotika. Skúšala som ricinovy olej, doterra oleje, zihlavovy olej. Momentálne parusan ssampon s parusan vodí kou. Zatiaľ žiadne zlepšenie. Prosím ak máte niekto rovnaký problém poradiť. Ďakujem
Kofeín tiež podporuje rast vlasov
veľmi pozitívnu skúsenosť mám s bylinnými šamponmi od tiande a ich výživovými doplnkami
Ahoj. Mne pomohol prírodný mix olejov od českej značky Renovality Renohair. A mierne som dopľňala zinok, ktorý je dôležitý proti vypadávaniu vlasov, vyskúšaj piť ľanový olej ale za studena lisovaný. Skús vyskúšať hádam pomôže, prečítaj si o ňom aj na Google.