Ahojte, mám 15 , športujem a už dlhšie mám problémy s kolenami. Obehla som už veľa ortopedov a každý z nich mi povedal že kolena ma bolia kvôli rastu. Včera ráno som sa zobudila s neskutocnou bolesťou a nevedela som vôbec vystriedať nohu. Prešli už dva dni a stav sa mi vôbec nezlepšil. Nemate s tým niekto skúsenosti? Nezdá sa mi že ak rastiem mala by som problémy len s jedným kolenom.
Bola si aj na magnetickej? Mne až magnetická ukázala že mám problém s kolenom...
@hennyinnsbruck
Aky problem mas? Syna prvykrat bolelo pred troma rokmi, popid magnetickej bol meniskus a pred operaciou lekar opat pozeral snimky a vravel, ze to meniskus nie je a neoperovali ho. Potom necvicil, rok a pol sportoval, teraz od januaraho to koleno boli zas.
@stuartlitl tak sa pýtaj na magneticku 😉zaujímavé že ťa tam nikto neposlal
@stuartlitl on ma tiez podobne bolesti, pri
dlhsom behu a chodzi, pri dotyku aj nad kolenom . Vraj bolest moze vyzarovat rozne. . Pri podozreni na meniskus mal aj opuch - vraj voda, na MR bolo uvedene male mnozstvo tekutiny, ktore sa vstrebalo. Teraz opuch nema, ani mu nemodrie. Este s nim zajdem za sportovym ortopedom, vsade sa dlho caka. Vypytaj sa na MR. Aj ja asi znova poziadam. Je to drahe vysetrenie, pred tymi 3 rokmi sme cakali vyse 2 mesiacov
@stuartlitl
@eva8 mňa pichávalo v ňom, z vnútornej strany opuch, vonku som niekedy ani chodiť nevedela. Az magneticka ukázala že mám jabĺčko nakrivo. Kľudovy režim, v horšom prípade injekcie proti bolesti... Mam dlhšie kľud, ale teraz som začala cvičiť zase tak uvidím.
@hennyinnsbruck dakujem, skore uzdravenie prajem
@eva8 ďakujem... Zatiaľ sa drží, hádam to tak ostane 😂aj vam všetko dobre prajem 😊
Dakujem 🙂
@stuartlitl dcéru tiež bolelo koleno a ortopéd hneď povedal ze je to kvôli rastu a dostala bandáž na predpis.
Zistenia môžu pomôcť pri liečení problémov s kolenami. Kosť, ktorá sa nachádza za kolenným kĺbom, totiž môže ľuďom spôsobovať bolesti.
Čítajte viac: https://tech.sme.sk/c/22112587/boli-vas-koleno-...
@ivana11155 tak isto som dostala bandáž dávnejšie.. teraz ležím už týžden doma s dlahou pretože mi koleno vyskočilo. Doktori sa stále nevyjadrili, no konečne ma poslali na magnetickú 🙂
@stuartlitl syna tiez boli len jedno kolenu. Nevedia z coho, bol spomenuty aj rast. Ale to by ho boleli kolena obe, podotkla rehabilitacna doktorka. Este pojdeme aj za sportovym ortopedom. Jedna z alternativ je, ze nerobil spravne drepy, kolena pri tom velmi trpia. Ma si spevnit svalstvo, tie nalepovacie pasiky vraj pomahaju. Jemu hned sa odlepia