Dobrý deň, po prekonaní covidu ma začali bolieť kolená mate niekto podobne príznaky?
Mna stále nohy bolia 4 mesiace,aj hlava.
@haanovajana a robíte s tým niečo?
@monika9666666 covid je sviňa. Známemu udrel na zuby a čeľuste. Tri zuby mu do troch mesiacov vytrhli ... Asi mode ostať zápal hocikde. Určite to spomen doktorovi a ries.
@monika9666666 Akoby som to písal ja. Keď som mal okolo 16 rokov, mal som vodu v ľavom kolene po úraze. Po prekonaní Covidu ma to koleno neskutočne pri pohybe bolí. Dovtedy som o ňom nevedel. Bolí ma aj pravé ale oveľa menej a kĺby na lakťoch aj po menšej námahe. Hádam sa to dá niekedy dokopy.
@monika9666666 nie nerobím,ani neviem či sa dá niečo robiť.
@palisko presne to iste mam aj ja, lakte ma našťastie prestali bolieť po mesiaci ale kolená tie už bolia 4 mesiace
@monika9666666 áno, aj bedrový kĺb a ramená. Dokonca mám tri mesiace po covide ešte stále problém s dýchavičnosťou.
@monka105 a mate niake lieky?
No ja som na testoch stále negatívna ale mala som príznaky.Mesiac som bola doma v karanténe s pozitívnym manzelom.Ja a deti negatívne pritom všetky tri s príznakmi a on pozitívny.Od vtedy má páli v jednom kolene,či to je s toho neviem.