Prosím vás, cez víkend som bola na väčšej turistike. A teraz ma celkom dosť bolí už od včera od poobedia jedno koleno. Pri pohybe. Nie som si vedomá nejakého zlého dostupenia, úrazu apod. Asi som to skôr "len" preťažila. Išli by ste s tým k lekárovi? Či to chce len čas?
Ja som toto mala, teda mna to začalo bolieť už počas túry pri zastupovaní dole 🙂 a prešlo to vždy po pár dňoch …nakoniec som to riešila u ortopeda a bol mi diagnostikovaný iliotibialny syndróm 🙂 a vraj na to sú najlepšie fyzioterapie, začala som viac cvicit, posilovat a prešlo to.
Poznam to velmi dobre. Chodim vela a pripisujem to veku. Davam si bandaz na koleno, kedze aj cvicim a vtedy tiez strajkuje 🙂. K lekarovi neplanujem ist, nie je to zatial az taka bolest a u teba to bude tiez z turistiky. Este pockaj.. mna na ture bolia aj triesla.
Ďakujem za reakcie ❤️
Mám 31, ale fakt už to asi nebude to čo to bývalo kedysi za mlada 😁 A pritom aj v iné dni som dosť aktívna, veľa chodím. Nečakala som, že ma to takto zloží.
Večer si vmasíru do kolena kostihojovú masť. Najflepšie domácu.... na fb Lieky z prírody. Každý deň si uvar čaj z myšieho chvosta, striedavo i z kostihoja
Po par dnoch prejde, pomoze len trenovat zataz a davat pozor pri zostupovani z kopca. Ja si davam aj bandaz a brzdim sa z kopca palickami
Skús tejping