Bolesť kolena

yzomandias
24. jan 2024

Ahojte od stvrtku vecera ma bolelo pod kolenom.Ziadne zranenie ani natiahnut.Ked som sa postavila ale natiahla nohu strasna bolest.Striekala som si to taky sprejom doma.V pondelok vecer som isla na urgent lebo uz som nevydrzala.Neprijemny pan doktor ma poslal domov s tym,ze to je len natiahnute a mam lezat a nochodit velmi.V zavere mi povedal,ze mi i tak neveri a ze nechcem len cvicit v skole.Isla som teda prec.Vcera ma uz noha bolela pod kolenom menej.Bolest prichadzala az ked som ju natiahla viac isla po schodoch alebo do kopca.Dnes rano uz ma boli cele koleno ale zasa uz ma neboli ten sval.Bolest prechadza uz aj do stehna a pod koleno.Je to taky zvlastny pocit ako keby sa malo puknut alebo preklbit.No a je to strasna bolest nepomaha mi ani ibalgin.Pred 2tyzdnami sa mi na tej nohe urobil flak,ktory ani nebolel ani nesvrbel a urobil sa uplne z nicoho nic.
Chcem sa len opytat tusite co by to mohlo byt.Lebo ja ozaj neviem a fakt boli.A kym niekam pojdem s tym.No vsade sa treba objdenat a cakat.Kedze ziadnu uraz nebol.
Dakujem za odpovede.
PS: Posielam fotku flaku.

lukbe
24. jan 2024

Pod kolenom vzadu bolí napr. Bakerova cysta, treba ísť k ortopedovi. Áno, čakacie doby sú dlhé, ale niekedy sa dá aj zapísať ráno.

yzomandias
autor
24. jan 2024

@lukbe dakujem za odpoved.