Bolesť kľúčnej kosti

kakali10
22. feb 2019

Baby prosim pomozte , uz asi 2 hodiny ma boli klucna kost a neviem co to je. Ked lezim v klude na chrbte a nehybem sa tak je to ok, aj by som zaspala ale akonahle dvihnem lavu ruku alebo urobim nejaky pohyb tak ma tam nehorazne boli. Citim bolest aj na dotyk ked si klucnu kost potlacim ..Vobec som sa nebuchla ani nic podobne.. kvoli tehotenstvu mi ani rontgen nemozu urobit takze sa na pohotovost nechystam .. ak mi viete povedat cim to moze byt budem vam vdacna .. prikladam fotku v ktorom mieste ma to boli pri pohybe aj na dotyk

jessicai
22. feb 2019

Neviem co to je za bolest, ale ja som mala nieco podobne asi pred tyzdnom. Bolelo ma to aj na dotyk a bolest u mna bola asi 2cm do prava na tvojej fotke. Povedala som si, ze asi som prechladla a neriesila som to. Po asi troch ci styroch dnoch to odislo samo. Uz ma to neboli.

kakali10
autor
22. feb 2019

@jessicai noo tak super , dufam ze to bude ono a tiez to samo odznie. Dakujem za odpoved 🙂

prvosienka7
22. feb 2019

Vyskúšaj obklady. Najskôr teplý či to nemáš prechladnuté ak to bude horšie tak daj studený 🙂

kakali10
autor
22. feb 2019

@prvosienka7 mozes byt prechladnuta aj na takom mieste ? Ked tak rozmyslam... vcera som mala kabatik ktory sa neda zapnut a trosku som to neodhadla s pocasim, fukalo mi na krk bolo mi chladno.. tak zeby? No ale to by ma fakt nenapadlo..

caroline_
22. feb 2019

Ahoj, mne sa skoro každý druhý mesiac stáva to, že ma tiež boli klucna kosť, opísala by som to asi tak, ako keby som ju mala zaseknutu, v klude ok, ale ked hybem s rukou strašná bolesť, niekedy to trvá aj dve hodiny, a prejde to az keď ruku pomaly dvíham hore, síce to strašne boli, ale potom mi tam pukne a je to ok, nemám šajnu co by to mohlo byt... Nemáš aj ty niečo podobné?

kakali10
autor
22. feb 2019

@caroline_ ahoj, tiez ma to v klude neboli, az ked dvihnem ruku alebo sa hybem (chodim). Akurat mna to neboli 2 hodiny , zacalo ma to vecer a boli ma to doteraz , no mam pocit ze to je troska lepsie uz, zacina to ustupovat.. a nepukne mi v tom ked dvihnem ruku, ty budes mat asi nieco ine ako ja. Este ked to mas tak casto, skoc nejakemu doktorovi radsej, je mozne ze ti vyskakuje nejaka kosticka ked dvihnes ruku a praskne ti, mozno sa ti vtedy vrati naspat a uz je ti lepsie... chapes co myslim 🙂