Ahojte, ako ste riešili bolesť kĺbov po prekonaní Covidu? Teda tie, čo ste bolesti mali? Ja mám pocit že ma porazí od bolesti, mám týždeň po tejto pliage, teda necelý a mám pocit že ma bolí doslova celé telo.
no pri Covide je to vždy individuálne,,....niekto má príznaky(kašel, bolesti kĺbov, vysoké zápalové parametre, zvýšenú teplotu...) niekoľko týždňov až mesiacov - tzv.postcovid, niekomu to prejde hneď alebo za pár dní.....sestra sa zadýchavala niekoľko mesiacov po prekonaní a to mala normálny priebeh, čiže ani nemocnica ani nejaká liečba ATB....detto únavy a zvýšeného potenia sa stále nezbavila....
Mne to same odznelo,brala som vitaminy,cvicila primerane skor len rozhybavala a po asi pol roku odisli bolesti.
Ahoj, po covide som mala bolesť kĺbov, opuchy kolien, bola som u ortopeda na kontrole (tesne pred covidom som bola na operácii s ramenom) a pýtala sa, či mi môže niečo na to dať. Povedal, že nie, že to ustúpi v priebehu 4-6 mesiacov (veľa ľudí ma po covide tento problém). Naozaj sa to začalo časom zlepšovať, teraz je uz tých 6 mesiacov a bolesti žiadne. Takze u teba to ešte nejaký čas potrvá, držím palce, aby ti to prešlo rýchlejšie ako mne 🙂
Človek už aj zabudol že nejaký covid bol :D ale áno mal následky aj u nás doma. Mali sme ťažšie priebehy a pocítili sme to aj na klboch a kostiach. Chvala bohu sa všetko dalo doporiadku pomohol nám kolagén vital proteins a už ho berieme doteraz. Sme si urobili návyk. ale aj okolie čo počúvam tak na tie kĺby naozaj pomáha. Tak ak by niekoho ešte trápili tieto problémy tak vrelo odporúčam
som zvedava co ti poradia, moji rodicia mali obaja kovid na zaciatku jula a este stale maju bolesti klbov... lekar povedal mamine ze je to normalne. Obaja su 60+, mamina este pracuje, otec je na dochodku... otec ma hadam stastie ze nemusi uz do roboty, lebo teda strasne ho bolia a radsej nikam nechodi...