Ahojte začala som cvičiť letnu nakopavacku . Cely týždeň to začínalo s cvikmi na naťahovanie nich s gumami . Po týždni vvicenie ˇa už tretí týždeň bolia kĺby a nohy , ráno sa neviem poriadne postaviť a aj keď dlhšie sedím . Bolest za každým keď sa mám postaviť . Po nurofen 200 mám cely deň pokoj . Myslite že som mohla niečo poškodiť tím naťahovanim ? Kedy to prejde ? 3 týždne mi príde dosť dlho . Začať cvičiť ďalej ?
@essinna1 Podla mna potrebujes spomalit, mozno si presilena. Asi si isla na to zhurta...
@alabama0011 no už tretí týždeň necvicim a stále to boli hlavne ráno a keď sa postavím zo sedu . Bolia má ko keby kĺby hore a stehná
@barbora0308 už 3 týždeň necvicim a bolest neustupuje
@alabama0011 aký bcca vieš poradiť
Kym ta to boli tak urcite necvic dalej. Ked si sa tym cvicenim dostala do takehoto stavu tak to najskor ani nerobis dobre.
@vanilkovazmrzka no zrejme to tak bude
@essinna1 klby by ta nemali pri svalovici boliet. Svalovica je len o svaloch. Cvicit treba dalej, vyber si ine partie a postupne zvysis kondiciu. Na regeneraciu si kup BCAA, magnezium, mozno vitamin D. Na klby existuju tiez rozne doplnky.