Bolesť kĺbov

5. feb 2022

Ahojte v poslednom case ma bolia nohy a ruky, hlavne clenky, priehlavky, zapastie a prsty na rukach. Je to taka tupa bolest a neviem presne urcit ci ma bolia klby alebo nie. Obcas citim bolest aj nad kolenom. Nemate niekto skusenost z coho by to mohlo byt? U lekara som este nebola, ale asi sa tomu nevyhnem.

patricka
5. feb 2022

Ja to mam tiež ale ja to mam z covidu po prekonani...som rok po prekonani všetky vyšetrenia ok

autor
5. feb 2022

@patricka ja som mala covid pred rokom, toto mam asi cca mesiac…akurat ockovana som bola druhou davkou v decembri …ty to mas uz rok?

lucia851
5. feb 2022

Ja to mam dnes cely deň a ide ma poraziť

michalka78
5. feb 2022

toto su presne moje bolesti..ale tak ja som reumatička už 9rokov-ja viem z čoho to mám...ale u teba to môže byť hocičo..asi by si predsa len mala navštíviť dr.a opísať mu to..ked by ti urobili odbery,možno tam niečo ukáže a budeš sa vedieť odpichnuť,že čo treba riešiť

autor
5. feb 2022

@lucia851 no ja uz cca mesiac a uz som celkom zufala…niekedy lepsie, niekedy horsie…mam aj pocit ako keby som mala take trosku stuhnute prsty na rukach aj ked s pohybom nemam problem

autor
5. feb 2022

@michalka78 asi ano, mala by som ist…nejako to skusim doktorke opisat, len to je to ze ani sama neviem ci su to klby ci svaly ci co

lucia851
5. feb 2022

Mňa vždy takto hrozne bolia kĺby, kosti ci svaly keď mám dostať menzes

autor
5. feb 2022

@lucia851 mne akurat konci, ale je pravda ze sa mi to zhorsilo ked mi zacinal...ako dlho predtym to citis?

patricka
5. feb 2022

Ano rok vkuse sa to toci dookola...sú lepšie dni a horšie dni

autor
5. feb 2022

@patricka tak to ma mrzi, ja som tiez mala po covide velmi dlho vsetky mozne problemy …a teraz zas toto

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
5. feb 2022

@arabellka1 prosim ta a robili ti nejake testy?

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michalka78
5. feb 2022

@arabellka1 kludne napíš čo ťa zaujíma..ak budem vedieť tak odpoviem

falbala132
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
5. feb 2022

@falbala132 tak to je zaujimave…ake vysetrenia ti robili prosim? Ze na co sa pripravit 😀

yoxinka
5. feb 2022

Koľko máš rokov? Nemáš nadváhu? Športuješ? Chrbticu máš ok?

luccija
5. feb 2022

@falbala132 tak sa prejavuje DNA

autor
5. feb 2022

@yoxinka mam 27, nadvahu nemam ani som nikdy nemala, praveze by som chcela trosku pribrat….chrbticu mam trochu krivu, chodila som pred dvomi tyzdnami aj na rehabilitacie ale nezvykne ma boliet, len mi moja obvodna povedala nech idem lebo sa hrbim…co sa sportu tyka tak priznavam ze by som sa mohla hybat viac

mamina1419
5. feb 2022

Mne to isté robí borelióza . Ako mala som ju dostala a nedá sa jej zbaviť

yoxinka
5. feb 2022

Ja som mala teraz take bolesti pravej ruky, pri ohybani zápästia úplne zle, prsty na ruke na pocit také akoby spuchnuté, ruka stŕpnutá, tak som to hovorila môjmu fyzio, tomu to nedalo a vzal ma za šéfom, ten ma prekukal, preklopkal kladivkom, povyšetroval a teda mám poškodený nerv na ľavej strane, buď niekde ešte v mozgu alebo v krku je problém, mám z toho padnuté celé rameno, lebo mi nefunguje ľavý trapéz, kvôli tomu svaly chrbta kompenzujú a správajú sa úplne inak, lebo chcú pomôcť tomu ochrnutému trapézu, z toho mám komplet preťažený celý krk, ktorý sa vyosuje, tlačí mi to na nerv a z toho mám tie bolesti a diskomfort v pravej ruke. Preto sa pýtam na tú chrbticu. Problém môže byť úplne inde ako sa môže zdať.

autor
5. feb 2022

@yoxinka moze byt, ta chrbtica je neskutocna, milion veci vie sposobit …riesis to nejakymi cvikmi ci aj dalsie vysetrenia?

yoxinka
5. feb 2022

No mňa fyzio hneď poslal na MR, lebo že pokiaľ nevie, kde presne je problém (mozog, krk) nebude mi do toho vŕtať. Za neurologičkou idem budúci týždeň, ale tam sa len potvrdia jeho závery, myslím si. No a teraz musím cvičiť všetky svaly okolo tej problémovej lopatky, ktoré sa len dajú, aby mi to celé neatrofovalo, takže každý deň cvičím to a potom podľa nálezu na MR uvidíme, čo ďalej. Ja som celá preplašená stále vnímala ako najväčší problém tú
Boľavú a stŕonutú ruku, ale chalani fyzioteraputi moji ma vyviedli z omylu, že tá ruka je môj terciárny problém, najväčší problém je ten nerv, potom ten trapéz a lopatka a tá ruka je až na konci, keď poriešime hento, spraví sa aj ruka. Hej, chrbtica je masaker!

autor
5. feb 2022

@yoxinka tak drzim palce, aby sa ti to napravilo ...ja asi teda tiez zbehnem najprv za obvodnou a uvidime co mi povie, v kazdom pripade cvicit by som mala zacat a velmi aktivne

gabika4
5. feb 2022

Tak sa prejavuje reuma...bolesť a stuhnutie kĺbov...aspoň mne tak začala 😞 aj obvodný vie urobiť krvne testy, ale mňa rovno poslali na reumatologiu...inak postihnuté kĺby pri reume bolia viac v prievane, chlade a pod....písali ste tuším, že ste sa dali očkovať ...autoimunitné ochorenia ako napr. reuma sa môžu zhoršiť napr.i po očkovaní, teda aspoň reumaticky zápal sa zhoršuje 😔

autor
5. feb 2022

@gabika4 ďakujem pekne, no to s tou zimou by asi aj sedelo ..tak teda asi jedine navsteva lekara mi ostava

yoxinka
5. feb 2022

Inak, reuma je tiež dobrý typ. Choď určite k lekárovi, nech ti porobia vyšetrenia. Držím palce!

falbala132
6. feb 2022

@luccija ano, viem ze tak sa prejavuje DNA, napriek tomu mi z vyšetrení nevyšla. A napriek tomu mi to fakt spôsobujú presne tieto 2 veci.

kacenocka2
8. aug 2022

Ako ste dopadli? Mám asi týždeň bolesť bedrového klbu. keď trocha posedim,cca pol hodinu tak potom ešte viac boli.. Bolesť výstreľuje do kolena