Bolesť, keď spím na boku

saskarena
16. dec 2023

Ahojte,
Riešim už viac ako mesiac bolesť žalúdka a s tým problémy bola som na gastre kde mi vylúčili vredy no povedali mi že mám veľa kyseliny v žalúdku čakám na výsledky ktoré budú až po novom roku, môj problém je že keď si ľahnem na ľavý alebo pravý bok cítim hroznú bolesť a nemôžem tak spať musím len na chrbte hneď ako si ľahnem je bolesť akoby v žalúdku a ide to vyššie nemáte niekto skúsenosť. ? Môžeme to robiť tá kyselina ? Ďakujem za odpovede
Ešte som chcela napísať že mi robili sono brucha aj žlčníka všetko bolo ok aj krv bola v poriadku no nezdá sa mi to lebo bolesť je hneď ako si ľahnem

tundra
16. dec 2023

@saskarena Nemoze to byt od chrbtice?

saskarena
autor
16. dec 2023

@tundra keď mňa začne tlačiť v nutri v žalúdku

tundra
16. dec 2023

@saskarena Kolega z prace mal tiez problemy-bolest zaludka.2x bol na gastre,robili mu endoskopicke vysetrenie,nic nenasli.Jedneho dna dostal take bolesti,ze ho urgentne operovali -diera v zaludku.Dlhodoby zapal spôsobil perforaciu steny zaludka a obsah zacal vytekat do brusnej dutiny.Pri vysetreni to nevideli.A to zijeme v Svaciarsku🤔...Hovoril,ze to bola neskutocna bolest.Mesiac marodoval,teraz je ok.Ak ti to neprejde,nedaj sa odbit.Drzim palce.

saskarena
autor
16. dec 2023

@tundra ďakujem

simsalabim
16. dec 2023

@saskarena urcite to moze byt kyselina. Nedali na zahu nieco? Mozes skusit volnepredajnu Nolpazu, ale rataj s tym, ze trva par dni, kym zaberie a uvidis. Potom ti to moze predpisovat lekar.

saskarena
autor
16. dec 2023

@simsalabim skúsim ďakujem za radu 🙃

ivkav5
16. dec 2023

@saskarena skus nolpazu alebo voľnopredajný helicid..mne napr. pomohol helicid viac ako nolpaza 🙂