Bolesť jazvy po sekcii

denulienkad
12. aug 2014

Ahojtebabi.som 7 mesiacov po sekcii a uz dtuhy den ma neskutocne boli jazva Ale len na pravom boku.Neviem cim to je.Vas tiez tak poboluje,uz si myslim ci nemam ich natrhnute.dik

stanislavao
12. aug 2014

@denulienkad ja som 5 rokov po sekcii a jazvu citim stale. dokotr mi to vysvetlil. casto sa stava, ze sa omylom zosite nejaky drobny nerv a ten potom citit. niekedy je to nepatrna bolest, ked je zmena pocasia k horsiemu, tak je to u mna, tak jazva boli viac. len na jednej strane. dokino mi povedal, ze ak chcem, vie mi to opravit. opay rozrezat a zosit. ten zasity nerv uvolnit. no nechcem. dakujem, neni to taka bolest, co by ma obtazovala a len tak sa zasa rezat a sit nedam. cize, je to bezne.

lillona
12. aug 2014

Ja som skoro 9 mesiacov po sekcii a tiez mam niekedy dni,kedy mata jazva dost boli a hlavne na lavej strane. Ale vacsinou ked je take o nicom pocasie ako dnes.

timuska26
12. aug 2014

@denulienkad ahoj, mna dva roky po cisarskom reze dost velmi bolela rana, az raz som sa dostala do nemocnice, kde mi pomocou ultrazvuku zistili Shloflerov thumor o tyzden na to mi ho aj vyberali. 2 roky som sa trapila, bo lekrary si mysleli, ze je to reumaticka bolest kvoli pocasiu.

aristka
12. aug 2014

ak ťa to neskutočne bolí ,bolo by dobré dať si pozrieť postih. miesto lekárom ,sú aj neskoré komplikácie chir.zákrokov a je lepšie ,aby stav zhodnotil odborník...

katkabg
12. aug 2014

@timuska26 ja som si tu o tom pisala s jednou babenkou aj ona mala to do ty,a mam pocit z aj ja to mam,som 4 r.po tazkom cisarskom,mala som aj hematom v jazve po operacii kde mi mesiac potom jazvu cistili a doslova vytlacali vsetok ten bordel nazbierany :((( a teraz asi rok pozorujem ze mam na lavej strane take vyvysen v tej jazveaz k lonovj kosti,mi to pripada ako sval ci co...manzel tam nic nevidi ale ja to tak citi a obas ma to aj boli ten kusok tak ale ako modrina ci tak niak.Je to mozne toto mat co ty?Je nevyhnutna operacia?Bola som aj na vysetrenj a nic cytologia ok.

timuska26
12. aug 2014

@katkabg no ja som to mala presne take iste, ku konca uz ma to tak bolelo, ze som sa nedokazala pohybovat. lekary si mysleli, ze tam mam pruh, bo to bolo trosku vyvisene nad ranou, no ultrazvuk ukazal ten thumor. vlastne po cisarskom mi tam nieco nechali v rane a to sa zapalilo, na jednodnovej chirurgii mi to za hodinku vybrali pri lokalnej anesteze do troch vrstiev sa mi dostal zapal, takze ma nemuseli uplne uspavat, co som bola rada, bo uz ma casto predtym operovali a mala som aj uplnu anestezu.

katkabg
12. aug 2014

@timuska26 presne tak ze ja si za tie 4 roky jazvu poznam a mam ju okukanu,tri roky bola rovna a twraz posledny rok na lavo mam hrbolcek,ovulacia total bolestiva.... Pred rkom som mala na tej lavej streane aj vajecnik o dost zvacsany robili mi aj onkomarker vsetko bolo v norme...a vsak hrbolcekostal...np pojdem stym buduci tyzden k domtorovya spytam sa ho na to....mne tu jazvu po operacii brutal cistil,tolko mi ju mackali nech vytlacia z toho vsetko ze som lala mesiac podliatiny

timuska26
12. aug 2014

@katkabg chod radsej, moze sa stat aj to, ze pri zmene pocasia napuchne a pobolieva, ale zas silne bolesti, by od pocasia neboli, aspon ja si to myslim

evittam
13. aug 2014

Ahojky, ja som 8 mesiacov po sekcii a tiež ma jazva pobolieva, hlavne teda vnútorná, ale ako píšete hlavne pri zmene počasia - keď je takto hnusne. 🙂

luluka
25. jún 2020

Ahojte. Chcem sa opytat ako ste nakoniec dopadli alebo aj niekoho kto ma skusenost s bolestou jazvy... ja som 4 mesiace po operacii - sice nie po sekcii ale mam jazvu od pupka dolu a uz asi dva tyzdne ma dost boli. Mala som aj hematom, hlavne tam to stale boli. Hlavne ked nosim nieco tazsie. Aj na dotyk to mam bolestive v jednej casti. Uz som to pred tym mala ale vzdy to nakoniec preslo. Ale teraz ma to uz boli asi dva tyzdne a este sa k tomu pridala aj bolest krizov.